reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Chciałabym aby chociaż po tych 24godź pękły bo było by to dzisiaj a jak jutro pękną to raczej chyba nic z tego nie będzie,nie wiem załamuje się strasznie boję się że do jutra plemniczki we mnie poumierają

reklama
Agusiapela super, że już jesteś po IUI i aż tyle wojowników:-) Nie martw się , że nie pękły jeszcze-napewno niedługo pękną-poprzytulajcie się jeszcze, bo to napewno nie zaszkodzi:-)Czekamy na dobre wieści za 2 tygodnie

Agusia, nie martw się na zapas, plemniczki poczekają na pęknięcie. Trzymam bardzo mocno kciuki. Teraz proszę się relaksować i sprawiać sobie przyjemności:-)

agus nie martw sie, z tego co wiem, plemniczki nie poto sa ulepszane zeby tak od razu umrzec :) wiec nie martw sie kiedy peknie :) najwyzej poprawcie naturalnie jak sie boisz :) ale nie ma czego! relaksuj sie kochana i nie stresuj bo to nie wskazane teraz :) aha brzuszki i podskoki na pekniecie pecherzykow tak? gdzies tak czytalam...
ja za 3 godzinki ide na zastrzyk :) fajnie ze tak wszystkie kolo siebie robimy IUI :) bedziemy razem testowac :)

Aguś- trzymaj się cieplutko, wysyłam Ci dobre myśli i nie martwa się będzie dobrze!!!!
Ja akurat robiłam test owu, który dzisiaj jeszcze przypadkiem znalazłam i 1 kreska jest jaśniejsza czyli jak pamiętam test owu pokazywał mocne 2 krechy na 24 h przed pęknięciem-czyli powinny jutro pękać-zmierzę rano temp. ach ja znowu za dużo "fizolofuję";-) Agusia ty też wrzuć na luz i fajnie,że lekarz kazał Ci poleżeć, mój też mi o tym mówił, że po chwila odpoczynku, by plemniki się zadomowiły, no i armia maluchów- nic tylko sukces wróży, bo nawet po wyselekcjonowaniu ich tyle było, że naprewdę ogromna ilość!!!Ciekawe ile mojemu M jutro wyjdzie, bo ostatnio miał 12mln na 1ml. Także Agusia na tą ilość napewno wiele z nich pożyje dłużej niż 1 dzień!!!
Błonka śmigaj na zastrzyk ja miałam wczoraj koło 18-tej a jutro o 9 mamy tam być- nie wiem o której wyjdzie sama IUI- ale to mi się wydaje strasznie długo od zastrzyku do IUI?!?

Sylha, dobrze że u ciebie robią IUI w niedzielę, bo u mnie niestety nie. Ja jeszcze czekam tydzień i zobaczymy jak tam pęcherzyki i może IUI w sobotę, ale to raczej by było dwa dni przed owulacją, więc też się zastanawiam czy nie za wcześnie, czy plemniki przetrwają. Wy jesteście w lepszej sytuacji więc głowa do góry i nie zamartwiać się na zapas!!!
Sylha, powodzenia jutro!!
Życzę wam żeby ten miesiąc był dla każdej szczęśliwy!
yes2.gif
Ja mam w tym miesiącu urodziny więc taki prezent w postaci dzidzi byłby chyba wymarzonym prezentem
biggrin.gif
.
Trzymajcie się i myślcie pozytywnie!

sylha to mamy podobnie jesli chodzi o czas miedzy zastrzykiem a IUI bo ja zastrzyk wiezialm przed 23 dzis a IUI mam miec po 10 rano w poniedzialek :) niby najwyzszy procent skutecznosci jak sie tyle czeka :) pozyjemy zobaczymy :) w kupie sila dziewczyny damy rade!!!

Jestem już po. Było miło bo tylko my i doktor relaksująca muzyka także było tak jakby to ująć .....intymnie...po miałam jeszcze 5 minut leżenia
Agusia- czy w dniu IUI miałaś robione usg? Bo ja nic takiego- doktor powiedział nie ma potrzeby, jedynie mnie martwi, że temp mi dzisiaj nie skoczyła jak rano się mierzyłam i nie wiem czy to nie za wcześnie?!?!?Ale mamy zalecenie na poprawkę dzisiaj i jutro:sorry:
M miał o wiele lepsze parametry jak przy badaniu- nie wiem jakie bo zagadaliśmy się na temat mojego ginia i doktor zapomniał wydrukować wyniki, ale widziałam maluchy na monitorze i były bardzo żwawe!!!:tak: Dostałam duhaston od jutra 2xdziennie.
No to teraz najdłuższe 2 tygodnie....
Dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!!!!!
Błonka jutro będę myślami z Tobą!!! i czekam na info

reklama
Do góry