reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witaj myszenka w naszej grupie i dołanczam się do słó Magdusi- w razie W to służymy w miarę możliwości pomocą. Napisz jakie do tej pory robiliście poczynania/badania itp?
Magdusia trzymam kciukasy żeby Ci się udało podejść w tym samym cyklu do IUI!!!Ja za chwilę mykam na szybki prysznic i do ginia.

reklama
hej ja juz wrocilam od gina...
u mnie chyba jest ok.. mam 2 pecherzyki, jeden 19 mm a drugi 16,5 mm i mam sobie jutro o 23 podac zastrzyk na pekniecie SAMA... chyba na IP pojde bo nie wiem jak to zrobic.. boje sie a moj M nie chce tego zrobic...
No i w poniedzialek o 10 rano mam inseminacje.. endometrium 8 mm nie jest zle chyba co? boje sie co z tego wyjdzie...
aha.. dostalam skierowanie do kardiologa bo mi cisnienie skacze dzis mialam 150/90 a potem jak polezalam troche to 130 na 90... wysokie czy niskie? bo ja sie w ogole na tym nie znam...

Błonka, gratuluję pięknych pęcherzyków i trzymam kciuki z apomyślną iui. Z tym zastrzykiem to też bym się bała, brryy.
W sprawie ciśnienienia to może się denerwowałaś podświadomie, lub szybko szłaś wtedy jest wyższe ciśnienie, a jak poleżałaś do się zmniejszyło/unormowało. Jak masz skierowanie to idź do kardiologa aby sprawdzić czy wszystko w porządku. Optymalne ciśnienie to 120 na 80. Ale to 130 na 90 możesz mieć prawidłowe, bo każdy człowiek ma przecież swoje indywidualne parametry z którymi się dobrze czuje.

Ostatnia edycja:
Myszenka, witaj u nas. :-) Ja jestem po laparo 9 dzień. Udrożnili mi jajowody i też jestem pełna nadzieii, że to pomoże w naszych staraniach w przyszłym cyklu. ŻYCZĘ POWODZENIA.

Ostatnia edycja:
Atyde no wlasnie nie denerwowalam sie jakos i nie szlam szybko i nie bieglam.. w domu bylam i nic specjalnego nie robilam.. bylo mi tylko okropnie goraco, ale to juz nie pierwszy raz, w szpitalu sie zaczęło..

Agusia- o której masz w niedzielę? Bo ja o 9:-D, już jestem po zastrzyku ovitrelle 70zł u mnie. Pęcherzyk o 18 h miał 20mm- miałaś rację z tym niedzielnym terminem :-).
Napisz o której tym masz- będę myślami z Tobą.

reklama
Do góry