reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Atyde85 z czego robisz te aniolki? Wygladaja jak kupione w sklepie. Jajeczka, kroliczki.. wszystko piekne :-) Ile takie cuda kosztuja?

reklama
Aniołki są kupione w sklepie, to prezenty od mojego męża. Przepraszam nie poinformowałam o tym. A te robione na szydełku, to (z żółtymi skrzydełkami) dostałam od teściowej, sama zrobiła. A tego drugiego aniołka kupiłam w Zakopanym. Ja sama zbieram się już rok (bo mam wzór) do zrobienia szydełkowych aniołków, fajny byłby taki komplecik na choinkę.
Tutaj znajdziecie fajny kurs jajka wstążkowego, ale dużego. Ja robię te mniejsze to wykonuje kroki do pkt 6. Ale to duże jajko też zrobiłam na spróbę, wkleje później fotkę na mojej stronce.
Wielkanocne jajko wstążkowe - "karczoch"

Dziękuję Blonka:-)

Jajka wstążkowe, zajączki, kurczaczki sprzedaję po 10 zł/szt., te haftowane po 20 zł/szt. bo to więcej roboty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i na obiad jest 20 zl ;p za 20 zl sie ugotuje tak ze ło :) piękne to i fajny sposob na dorobienie drobiazgow :) chyba ze masz masowa produkcje ;p

a powiedz mi uczylas sie sama? czy to tak.. poprostu z samego talentu?

Atyde- najlepsze są te zające- fajne śmieszki :-)
Magdusia- ja hsg przeżyłam to spokojnie dasz radę!!!!!Ale powiedz mi dlaczego wynik dopiero po 10????Ja wiedziałam od razu
No a piątku jestem ciekawa co mi powie, ja to całe życie pod górkę!!!Bo mi się musiała @ 2 dni spóźnić- czy ja jej to kazałam?!?!?!?

Ja to robię hobbystycznie, dla znajomych, na prezenty dla rodzinki. Dodatkowo szyje odzież damską na miarę, robię poprawki krawieckie też dla znajomych, koleżanek z pracy, później dla znajomych znajomych i tak więść się niesie. Nigdy nie narzekam na nadmiar wolnego czasu :tak: Mam takie zainteresowania od dzieciństwa, pierwsze szyłam kreacje dla moich lalek Barbii. Szyję też dla siebie, szycie to moje życie. Czasem się śmieję, że jestem uzależniona. Teraz miałam tydz. przerwy i już mnie ciągnie do maszyny. M. kupił mi dziś Burdę na sierpień i wypatrzyłam kilka fajnych rzeczy dla siebie. Jutro to już będę robiła wykroje. A normalnie pracuję na cały etat w zakładach bukmacherskich Star-Typ-Sport. A takie różne robótki to wyszukuje gdzieś w gazetach, internecie i robię metodą prób i błędów. Czasem coś zmieniam, ulepszam. Ja jestem po technikum odzieżowym i po studiach inżynierskich włókiennictwo ze spec. odzieżownictwo.

Hej Sylha, też mi się wydaje, że te zające są bardzo wesołe. Dodałam (przez osobę mojego M.) nowe zdjęcia na stronkę.
http://www.robotkireczneedyty.yoyo.pl/

Witam dziewczyny:-)
Ja wynik po badaniu HSG miałam od razu zeszłam tylko na dół i już lekarz mnie wywołał,jeżeli chodzi o rozmiar pęcherzyka to w poprzednim cyklu parę minut po IUI miał 22mm a pękł mi na drugi dzień czyli 15 godzin po Inseminacji.
Wczoraj byłam na usg i mam 4 pęcherzyki są dwa maleńkie trzeci ma 17mm a czwarty 16 mm i z tego co mi lekarz mówił to IUI w tym cyklu wypadnie mi w niedzielę Sylha z tego co pamiętam to ty też masz IUI w weekend tak?

Agusia- gratuluję 4-raczków ;-)
Wiesz z tą niedzielą to są takie moje "suche myśli" po notatkach, które prowadzę odnośnie temp. Wszystko się okaże jutro po 2USG- to czekanie mi strasznie adrenalinę podnosi!!!!
A u ciebie jak w niedzielę wykonują IUI??? U mnie niestety nie :-(
Może i poniedziałek jeszcze by pomógł, ale obawiam się, że może to być za późno gdyż podobno najlepiej to sprecyzować do 6 godzin....

reklama
mi lekarz powiedział że nie ma problemu wydaje mi się że u mnie w klinice to oni cały czas pracują ostatnio usg miałam w sobotę także wydaje mi się że w niedzielę będę miała IUI bo mi już tak lekarz powiedział i zapisał sobie IUI w niedzielę.Ja to będę z lekarzem rozmawiać jeszcze w piątek i powiem mu że w tym cyklu chcę spróbować IUI na pękniętym pęcherzyku ale zobaczymy jak to będzie

Do góry