reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
atyde biedaczko dobrze że z główka spoko juz i nie boli
sylha &&&& może na piątek już będzie IUI bo wyhodujesz giganty:)
justynko piękne wieści - powiało optymizmem pisz częściej
miałam tyle zaznaczonych odpowiedzi i wcieło mi posty a tyle chciałam odpisać

reklama
Lupop- dzięki!!!!!!!W piątek IUI- nie wiem zobaczymy, ale mówił mi o zastrzyku na przed IUI to raczej jak do kupy ma to razem wypalić?!?!?Ja tak najlepiej czuję, że będę mieć owulkę w niedzielę- patrząc z resztą po temp, którą od ponad pół roku mierzę

Lupop- dzięki!!!!!!!W piątek IUI- nie wiem zobaczymy, ale mówił mi o zastrzyku na przed IUI to raczej jak do kupy ma to razem wypalić?!?!?Ja tak najlepiej czuję, że będę mieć owulkę w niedzielę- patrząc z resztą po temp, którą od ponad pół roku mierzę
ja tez miałam raz zastrzyk 2 godziny przed IUI bo pękały akurat a też obstawiałam na niedzielę z owu ale były bardzo duże

hej Lopop, no nieźle dał mi popalić ten ból głowy. Ale przynajmniej jajowody udrożnione, tylko nie wiadomo na jak długo ,tak stwierdził lekarz. Co u Ciebie, jak staranka? Byliście już na urlopie? Trochę z innej beczki, jak wchodzę na nasze forum to zmniejsza mi się ilość stron, czy wiecie o co kaman?

Hej!
W piatek o 8 rano będę mieć hsg, a wynik po 10 więc może coś ruszy się do przodu jak już będę wiedzieć czy jajowody sa drożne-u mnie badanie kosztuje 400zl , a Wy ile płaciłyście?
Cieszę się, że juz będę mieć za sobą, to badanie, ale tez bardzo się boję(dostałam recepty na leki przeciwbólowe i lek uspakajający-mam jej wziąść godzinke przed badaniem)Wy przeżyłyście, to i ja dam radę-nie ma innego wyjścia.
Sylha oby udało Ci się podejść do IUI w tym cyklu.

Hej Magdusia 31 ja miałam robione pod kontrola USG i kosztowało chyba 500 zł w Provicie w Katowicach. Jest do wytrzymania. Dla dziecka my kobiety wszystko przecierpimy:) Po badaniu nie miałam żadnych skutków ubocznych. Nic poza niewielkim plamieniem. głowa do góry.

Magdusia, spoko luz, ja przeżyłam laparoskopię a jestem niezła panikara, to Ty gładko przejdziesz przez hsg. Tylko może boleć Cię brzuch jak przy @. Nie bój żaby i ciesz się, że idziesz do przodu. Ja to się cieszę,że mi udrożnili bo tak to mogłabym sobie bezowocnie próbować do końca świata. Trzymam kciuki. Staraj się myśleć o czymś miłym, ja tak zawsze robię. Przywołuję miłe wspomnienia lub wyobrażam sobie jaki będzie mój fajny urlop, bo jestem jeszcze przed. :cool2:

reklama
Do góry