reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć, ja jutro idę na laparo na 7.30:szok:. Jestem strasznie wystrachana, ale ciesze się, że to juz jutro bo to czekanie jest najgorsze. Trzymajcie za mnie kciuki:baffled:

reklama
Apropo laparo czy to tez sie robi w jakis tam dany dzien cyklu czy obojetne?
Atyde mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, 3mam kciuki zeby bylo szybko i bezbolesnie, mnie tez chyba to czeka.. powodzenia! Odezwij sie po i napisz jak bylo

Atyde, będę trzymała kciuki żeby wszystko było dobrze. Dobrze że z samego rana masz to badanie to przynajmniej jutro nie będziesz się za długo stresowała. Ala, za twoją wizytę jutrzejszą też trzymam, daj znać jutro czy robili ci tą drożność i czy wszystko dobrze. Powodzenia dziewczyny!

Atyde, Ala 3mam kciukasy za wasze zabiegi :) bedzie dobrze i bzezbolesnie :)
Ala moze wez ketanol forte i nospe forte przed, mi tak ginka polecila podobno mniej boli chociaz.... w moim przypadku to sie nie sprawdzilo ale ja jestem nadwrazliwa ;p
KAMA to i ja sie dolaczam do KCIUKASOW &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby sie udalo!!! daj nam nadzieje :)

Dziekuję dziewczyny za wsparcie:-). Tak naprawdę to ,,zbiórkę'' w klinice mam o 7.30, a kiedy mnie wezmą to nie wiadomo. Pewnie trochę krzyżówek rozwiąże;-) Na pewno będzie bolało jak mi będzie wbijał igłę do kręgosłupa, ale lepsze to niż obolałe gardło po rurce gdyby podawali mi znieczulenie ogólne. Zabieg powinien być wykonywany po @. Mi jutro wypada 10 dc.

_kama_, Błonka dziękuję za dobre słowa, napewno dam znać jak mi poszło a teraz uciekam odpocząć i nie mysleć o tym co jutro.. słodkich snów dla Was Kochane

Dziewczyny ja również się dołączę do kciuków!!! :-), oby Wam się udały zabiegi i IUI!!!!Bo rzeczywiście trzeba nam dobrych nowin na tym forum!!!!
Buziaki

reklama
Witam,
Ale miałam sen- chyba aluzja do ciebie Agusia..
Dziasiaj wzięłam 1 clo, a śniło mi się, że mam brać od 5, anie 3 dc i się zastanawiałam, co zrobić, zadzwoniłam do jakieś lekarki się dopytać to kazała mi przyjechać, okazało się, że to jakąs znajoma z mojej wiochy i mi powiedziała, że nie mam się odchudzać, bo dziecko będzie nieszczęśliwe...:baffled:. Musiałam coś gadać, bo potem mnie M obudził. Oczywiście Clo wzięłam- nie będę czekać do 5 dc.
Atyde- trzymaj się!!!!

Do góry