reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
SYLHA-Tą moją pomyłkę w stymulacji to chyba wzięłaś sobie do serduszka :-)No ładnie ale sen,za dużo się o tym myśli i dlatego później śnią się różne rzeczy,a co ma odchudzanie,odchudzasz się kochana?

reklama
Nie nieodchudzam się ,ale jak najbrdziej by mi się przydało, bo przyszło przez rok starań o dzidziusia 7kg!!!!:szok:, bo teściowa mnie goniła, że jak się staramy o dziecko to nie mam dbać o figurę i tak wpływ teściowej sprawił, że dietka by się przydałaby, ale teraz jakoś dzidziuś ważniejszy. A wczoraj w ogóle o tym nie myślałam tylko jeszcze w ostatniej chwili przed snem mi się przypomniało, że mam wziąść rono CLO i to było. Ciekawe co wyniknie z tego snu- pewnie nic!!!!

SYLHA-z tego co mówią to jeżeli ci się coś śni to się sprawdza inni zaś mówią że na odwrót sama nie wiem jak to jest ale tobie się sprawdzi sen i będzie dzidziuś,także się nie odchudzaj kochana bo dziecko będzie nieszczęśliwe :)Wszystko się uda zobaczysz będziesz naszym promyczkiem na forum :)

No to raczej na odwrót, bo ja to zawsze mam ze wszystkim pod górkę, ale wiadomo zawsze jakś nadzieja zostanie, tylko to rozczarowanie potem...

dziewczyny ze snami jest zawsze na odwrot, jak sie sni smierc to znaczy ze zdarzy sie cos dobrego a jak sni np pieniadz, znaczy biede albo utrate pracy.. jak np snilo sie mojej mamie ze poronila to potem sie okazalo ze jest w ciazy :D wiec glowa do gory :D

Ala Atyde- mam nadzieję, że dzisiaj Wam się wszystko powiodło po myśli.
Kama- mam nadzieję, że jak we wtorek pójdę na USG to z dobrą Twoją nowiną!!!

Cześć, jestem już w domu, o 8 mnie wypisali. A wczoraj to wzięli mnie dopiero o 15 na zabieg. Masakra, tyle się uczekałam od 7.30. Nie było przyjemnie, na początku spałam,ale później widziałam co mi robili w odbiciu na suficie. Lekarz powiedział, że jajowody drożne ale płyn przechodził dopiero pod większym ciśnieniem. Z lewego jajnika pobrali wycinek bo albo to krwiak albo ognisko endo. Wyniki za 2 tyg. Większą cześć czasu śpię. Dobrze, że już po wszystkim.

ATYDE-bidulko to się wyczekałaś,ale dobrze że już jest po wszystkim:-)Kurcze lepiej żeby to nie było ani endo ani krwiak:-(Trzymaj się kochana i odpoczywaj

to czekanie było najgorsze, ale miałam fajną panią na sali to sobie pogadałyśmy. czuję się coraz lepiej.już nie chce mi się tak spać.mąż się mną opiekuje:-)

Lekarz powiedział żeby teraz wykorzystać czas na starania bo nie wie na jak długo wystarczy to udrożnienie. jakby się nie udawało to można potem zrobić badanie dna macicy.Wolałabym żeby się teraz udało, mamy taką nadzieję z mężem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ATYDE-miałam to badanie z dna macicy ono jest bardzo drogie i nie każde laboratorium je wykonuje,ja wyjeździłam się po całym Sosnowcu i w jednym mi tylko powiedzieli że można to badanie wykonać ale próbka wysyłana jest do Niemiec i wynik dopiero byłby za 6 tygodni,także wolałam zrobić je w Katowicach bo na wynik czekałam tylko 2 tygodnie a zależało mi na czasie:-)Nie wiem czy pisze o tym samym badaniu ale mje było wykonane z krwi

Do góry