reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam Was dziewczyny!
Agusiapela, bardzo mi przykro, tak chciałam żeby Ci się udało, chyba bardziej nie mogłam się doczekać twojego testowania niż swojego. Życzę ci żeby druga IUI była ostatnią. Ja powinnam dostać @ za tydzień i jeśli tak będzie to też do drugiej od razu będę podchodziła w następnym cyklu. Jeśli chodzi o badania to u nas tak jest że posiewy nasienia i z kanału szyjki macicy są ważne dwa miesiące dlatego chcemy od razu podchodzić do następnej IUI bo jeszcze będą ważne i nie trzeba będzie robić dodatkowych badań. Widzę że większość będzie podchodziła jakoś w najbliższym czasie do IUI, także życzę powodzenia, musi się którejś w końcu udać!!!

reklama
Czego i sobie i Wam dziewczyny baaaaardddzzooooooo życzę!!!!!!
Dlaczego jednym się udaje innym nie?!?!? Pragniemy maleństwa, jesteśmy w stanie mu zapewnić najlepsze warunki i gwiazdkę z nieba ściągnąć, a nie możemy naszego najskrytszego marzenia spełnić?!?!?A te które nie chcą, mają i co gorsza, nie kochają, biją, poniewierają, zabijają...

sylha :) juz to kiedys pisalam chyba komus.. wiesz dlaczego tak jest? wujek jest ksiedzem i on mówi że dobrych ludzi Bóg doświadcza a źli ludzie już się niczego nie nauczą..

No nie głupie stwierdzenie uznam jako dobre, ale jest jedno ale: dlaczego przy tym muszą cierpieć te dzieciaczki?!?!Jak niedaleko nas dziewczyna w zeszłą zimę w ogródku pod śniegiem zakopała noworodka!!!!!!!!Wiosnąwyszło na jaw- głupia myślała, że ciałko się do wiosny zatraci, przy tym wyszło na jaw, że zabiła już wcześniej 2 dzieci- miały chyba koło roku i kilka miesięcy, nie pamiętam szczegółów, ale jedno było w jakieś beczce!!!!!!Czym te dzieci zawiniły?!?!

własnie chyba o to chodzi w tym wszystkim.. Bóg zabrał dzieci do siebie... ale kto to zrozumie?
a mój m swojej kuzynce której dzieciatko umarlo powiedzial, ze Bóg zabral jej dziecko bo było tak dobre, że nie chcial zeby nagrzeszylo

Dokładnie. Ja jutro- może w końcu po jutrze dostanę @ i bierzemy się do dzieła- ale nie nastawiam się na wiele....mam nadzieję, że mój gin nie zwieje nam na urlop- nic w każdym bądź razie nie wspominał. Ale po GizaS i Agusi mam daremne podejście

Sylha, no ja też powoli zaczynam mieć wątpliwości co do skuteczności tej metody, ale działaj może właśnie Tobie się uda i podniesiesz nas na duchu. Trzymam kciuki!!

reklama
hehe jesli chodzi o urlop.. ja sie spiesze z @ zeby moja nie uciekla ;p specjalnie mi kazala wczesniej lutke odsawic ;p

mmm w całym domu pachnie schabowym :D i rosołkiem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry