reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Rozmawiał już z M po długim milczeniu i doszliśmy do wniosku że w tym cyklu jeszcze raz podejdziemy do IUI,po rozmowie zrobiło mi się już lepiej,poszłam szybko do apteki zakupiłam moc witaminową dla mężusia(są takie specjalne dla faceta)i już zaczął je łykać.W poniedziałek jedziemy do lekarza po receptę na CLO bo encorton mi jeszcze został i zaczynam stymulację ale już od 3dc a nie od 1dc jak poprzednio zrobiłam:-)Mam nadzieję że nie będę musiała znów wykonywać jakiś badań wy miałyście kochane przy drugiej IUI?
GIZAS-zastanawiam się nad lekarzem czy iść do dr.Grettki czy do dr.Mońki bo dr.Orliński to raczej odpada,jakiego ty mi polecałaś lekarza bo już nie pamiętam?
MAGDUSIA-czy ty teraz miałaś robione IUI?
ALA-życzę ci tego z całego serduszka aby chociaż tobir się udała IUI za pierwszym razem.
Kochane która w tym cyklu będzie podchodziła teraz do IUI?

SYLHA-to my będziemy teraz razem podchodziły w tym cyklu do IUI jak u mnie wszystko będzie w porządku oczywiście:-)

Jak u was pogoda bo u mnie się przejaśniło ładnie:-)Oby tak dalej:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc Wam:-)) Jak się czujecie w taki piekny sloneczny dzien? Nie chce mi sie szukac ale pamietam ze ktoras z Was pisala do mnie o moich najblizszych zabiegach, a chodzi mi dokladnie o to ze w ta srode bede miala badanie na droznosc a pozniej mam miec laparoskopie, tego jeszcze nie wiem kiedy dokladnie i stad moje pytanie, czy to badanie na droznosc jest potrzebne? Kurcze nie wiem, bo moze mogloby sie obejsc skoro mam miec laparo, pomozcie mi.. moze lekarz chce wziasc poprostu kase za droznosc, juz sama nie wiem co myslec..
aha i 3mam kciuki za wszystkie ktore podchodza do IUI w najblizszych dniach &&&&&&

Agusia ja chodzę do Grettki a jak go nie ma to do dr Biernat-obydwoje godni polecenia. Kurczę ostatnio jakoś cicho u nas jesli chodzi o pozytywne wyniki... Musimy to dziewczyny zmienić i to jak najszybciej:-) Ja bardzo bym chciała podejść w przyszłym cyklu do IUI ale chyba finanse nam nie pozwolą ale to się jeszcze wyklaruje w przeciągu trzech tygodni

BŁONKA-ja też w tym cyklu podchodzę do IUI jak wszystko będzie ok,czyli za jakies 13 lub 14 dni.
Dziewczyny odpowiedzcie mi czy miałyście jakieś ponowne badania do drugiej IUI?
GIZAS-masz rację coś ostatnio u nas nie za wesoło z dobrymi wiadomościami ale napewno tak będzie że jak już jedna kobitka z nas się trafi to już reszta poleci:-)

Agusia ja drugą IUI miałam w maju, a teraz będę robić hsg tylko czekam na @ żeby sie umówić(mam nadzieje, ze doktorek nie bedzie na urlopie).
Sylha, Agusia,Błonka oby IUI do, których w niedługim czasie podejdziecie były Waszymi ostatnimi:tak:
U mnie pogoda była dziś nawet niezła, dużo słonka, trochę wiatru, ale ok.
Opuszczę Was na tydzień-własnie dziś w nocy jedziemy sobie nad morze(raczej wielkiego opalania nie bedzie, bo nad morzem pogoda w kratke, ale przynajmniej zmienie otoczenie i klimat)
Jak tylko wrócę będę nadrabiać zaległości na forum.
Trzymajcie sie ciepło i powodzenia!!!Papa

Ala- ja to nie byłam;-), ale moim zdaniem również jest bezsensu robienie hsg a potem laparoskopia. laparo jest bolesna, bo to zabieg, ale jeżeli (czego Ci nie życzę) hsg będzie Cię tak bolało jak mnie to głupotą byłoby 2 razy narażać się na ból- organizm to nie robot.
Magdusia- suuupeeer pogody!!!!!i wypocznij porządnie!!!
Agusia- to jednak ty będziesz szybciej ode mnie bo u mnie dalej nic:wściekła/y:.
Gizas, jeszcze masz prawie 2 tygodnie do końca miesiąca to obrót firmy może się jeszcze zmienić

Hej dziewczyny, Agusia tak mi przykro, tak wierzyłam, że Ci się uda i będziesz naszym słoneczkiem, które będzie nam oświetlać drogę do celu:tak: U mnie dziś lepiej, pogadaliśmy z mężem, ja się wypłakałam a on mnie wyprzytulał i obiecał,że zrzuci trochę brzucha.

moim zdaniem to dziwne i laparo i hsg bo przy obu można sprawdzić drożność, udrożnić,a przy laparo dodatkowo i sprawdzić czy ma się ogniska endometriozy, tak jak w moim przypadku:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
tak jak pisalam duzo wczesniej.. moim zdaniem hsg jest zbedne jesli robisz laparo.. przy laparo tez sprawdzaja droznosc... no chyba ze :placisz: i za to i za to ;p to ich rozumiem dlaczego chca to robic...

Do góry