Agusiapela
Fanka BB :)
Rozmawiał już z M po długim milczeniu i doszliśmy do wniosku że w tym cyklu jeszcze raz podejdziemy do IUI,po rozmowie zrobiło mi się już lepiej,poszłam szybko do apteki zakupiłam moc witaminową dla mężusia(są takie specjalne dla faceta)i już zaczął je łykać.W poniedziałek jedziemy do lekarza po receptę na CLO bo encorton mi jeszcze został i zaczynam stymulację ale już od 3dc a nie od 1dc jak poprzednio zrobiłam:-)Mam nadzieję że nie będę musiała znów wykonywać jakiś badań wy miałyście kochane przy drugiej IUI?
GIZAS-zastanawiam się nad lekarzem czy iść do dr.Grettki czy do dr.Mońki bo dr.Orliński to raczej odpada,jakiego ty mi polecałaś lekarza bo już nie pamiętam?
MAGDUSIA-czy ty teraz miałaś robione IUI?
ALA-życzę ci tego z całego serduszka aby chociaż tobir się udała IUI za pierwszym razem.
Kochane która w tym cyklu będzie podchodziła teraz do IUI?
SYLHA-to my będziemy teraz razem podchodziły w tym cyklu do IUI jak u mnie wszystko będzie w porządku oczywiście:-)
Jak u was pogoda bo u mnie się przejaśniło ładnie:-)Oby tak dalej:-)
GIZAS-zastanawiam się nad lekarzem czy iść do dr.Grettki czy do dr.Mońki bo dr.Orliński to raczej odpada,jakiego ty mi polecałaś lekarza bo już nie pamiętam?
MAGDUSIA-czy ty teraz miałaś robione IUI?
ALA-życzę ci tego z całego serduszka aby chociaż tobir się udała IUI za pierwszym razem.
Kochane która w tym cyklu będzie podchodziła teraz do IUI?
SYLHA-to my będziemy teraz razem podchodziły w tym cyklu do IUI jak u mnie wszystko będzie w porządku oczywiście:-)
Jak u was pogoda bo u mnie się przejaśniło ładnie:-)Oby tak dalej:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: