reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam dziewuszki

Agusia trzymam kciuki za powodzenie :-)

My wczoraj byliśmy u androloga, obejrzał wyniki ( stwierdził, że nasienie w tym stanie nadaje sie jedynie do IUI) i zmienił leki mojemu M. we wrześniu ma żołnierzyki znów zbadać

Dorota- a jakie u Was są problemu z zajściem? Jest coś jeszcze oprócz słabych wyników M? Jakie mieliście ogólnie parametry nasienia? My na 1ml 12mln, 40% ogólnie ruchluwich o prawidłowej budowie.
Agusia trzymam dalej kciukasy!!!!

aktualne wyniki mojego męża

objentość ejaklantu 3.0 ml
czas upłynięcia - prawidłowy
Lepkość - nieprawidłowa ( zbyt mała)

ilość plemników 2,5 mln/ml
Budowa plemników:
plemniki o budowie prawidłowej - 35%
formy niedojrzałe - 5%
formy stare - 20%
formy teratoidalne - 40%
( zgieta witka, podwójna główka, zwakualizowana główka)
Ruchliwość plemników:
Żywy ruch postępowy - 5%
ruch drgający i meandrjący - 5%
plemniki nieruchliwe - 90%

leukocyty 3.5 mln/ml
komórki spermatogenezy - pojedyncze

Hej, kurcze tak dokładnie to naszych nie pamiętam, a nie mam przy sobie wyników.
A u ciebie Dorota są jakieś problemy, bo umnie kompletnie nic i już nie mogę się @ doczekać, żeby zacząć najpierw brać Clo, monitoring i ...:-)

Ojejku przykro mi bardzo!!!!A zaszłaś naturalnie czy z pomocą? Ale jak to się mówie do 3 razy sztuka;-)- życzę Ci tego z całego sera, bo jak w mojej klinice jest motto: nie ma nic piękniejszego jak poczuć biecie małego serca!
My od ponad roku i komplenie nic, ale jak trafiłam do kliniki w Opolu lekarz od razu zaczął działać- co mnie bardzo ucieszyło, bo nie było jak u mojego ginia: poczekajcie... Ciekawe co jutro mi powie jak poproszę o przepisanie CLO- się zdziwi

reklama
Do góry