reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Madzia i Piotr witaj, życzę Ci, żebyś szybciutko przeniosła się na wątek ciężarówek :-)

Czerwona oliwko przykro mi kochana, doskonale wiem co czujesz ...

Pyscek teraz nadzieja w Tobie. PRZERWIJ NASZĄ ZŁĄ PASSĘ!!!

Aniołkowa to zaszalałaś z pęcholami;-) Ja bym na Twoim miejscu działała.

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek &&&&&&

Piaska &&&&&&&

ja prawie 30 a maz 34 wszyscy tylko pytaja kiedy bedzie dziecko?bo ze tacy juz starzy jestesmy itd
te pytania są dobijające. u mnie wietylko moja mama i najbliższa koleżanka. mnie najbardziej rozwaliło jak moja szefowa mnie do siebie zawołała i powiedziała mi (zaraz po moim ślubie na początku 2012 roku) żebym przekazała swoje obowiązki koleżance bo niedługo zajdę w ciążę i ona nie może zostać bez pracownika. wstałam i wyszłam. od tamtej pory raz coś do mnie powiedziała, że może w ciąży jestem, ale też się nie odezwałam. poza tym wiem że wiadomo w rodzinie wszyscy czekają:zawstydzona/y:

madzia i piotr jak długo czeka się na wizytę do dr Polaka?

wiecie co tak sobie myślę kurcze, fajnie są Ci profesorowie, ale co z tego jak taki długi czas oczekiwania. wczoraj zadzwoniłam do prof P. wizyta nasza z 15.10 odwołana na 100 %, ale przełożona na nie wiadomo kiedy. a przecież by umawialiśmy się dokładnie 16 lipca , a więc oczekiwanie 3 mce.

udanego dnia:-)

Hej dziewczyny :-)
MADZIA I PIOTR witajcie ;-) mam nadzieje, że długo u nas nie zagościsz bo uda Ci się zajść w ciąże :tak:
CZERWONA OLIWKO bardzo mi przykro :-( tulam Cię :*
PYSCEK ja tez troszkę plamiłam po IUI ale dopiero dwa dni po iui :zawstydzona/y:

u mnie niedrożny prawy jajowód a mąż ma małą armię ale wszystko po za ilością OK, przy pierwszej iui miałam podane tylko 2,5 mln plemników :-(
dzisiaj idę do gin. zobaczyć czy mam jakiś pęcherzyk i czy uda mi sie podejść do iui w tym cyklu :confused:
u mnie badania które robiłam do iui gin. powiedział, że ważne są pół roku :tak:

trzymam kciuki za wszystkie przystępujące do iui żeby Wam się udało i za pozostałą resztę też oczywiście trzymam :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
dziewczyny, a Wy jak zgłaszałyście, że chcecie IUI to robili Wam jakieś kłopoty, albo Was odwodzili od tego? Zastanawiam się, jak będzie wyglądać moja dzisiejsza wizyta, bo idę dokładnie w tej sprawie. Wkurzę się, jak nie będzie konkretna bo już nie mam czasu i nerwów na pitu-pitu.

Ją na wizytę u Polaka czekałam tydzien:-)

no super. jak się nie uda w piątek, to spróbujemy u niego. ale się uda:-)

Piaska ja myślę, że to zależy od lekarza, co wiadome zresztą. moja gin powiedziała IUI nie ma na co czekać, a jak było u prof J. to pisałam. jeśli idziesz do lekarza, który zajmuje się IUI to napewno nie będzie pitu pitu. a Wy prywatnie idziecie?

a wiecie jak ja sie zdziwiłam od lat chodzę do gin prywatnie. zadzwoniłam do tego innego zeby się na podglądanie umówić a mnie pielęgniarka rejestruje i okazuje się ze na NFZ. zdziwienie wielkie bo u mnie w miejscowości na wizytę na NFZ do gina to się miesiąc czeka. a tu proszę. ciekawe czy usg będzie bezpłatne:-)

a jeszcze mi powiedzcie taką rzecz:
jak długo trwa przygotowanie nasienia do zabiegu?
jaką ilość nasienia najlepiej podać żeby się udało?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry