reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja jestem gotowa na ivf. Jesteśmy na liście z dofinansowaniem, ale jak na razie nie mieścimy się w widełkach ministra. Jeszcze trochę musimy poczekać a czekając pewnie podejdziemy do 4 IUI

reklama
Madzia i Piotr, witaj. Mam nadzieję, że na krótko wpadłaś i szybko do ciężarówek będziesz mogła przejść :-)
Czerwona oliwko, przykro mi :-(
Aniołkowa.mamo, dają popalić te pęcherzyki, czasem nic, czasem za dużo. I jak tu nie mówić, że ciąża to cud...
Pyscek, u nas pierwsza iui była udana. Nie tak dawno pojawiła się tu na forum kasiulekk, podchodząca do pierwszej iui i szybko zniknęła, bo się udało :tak: Trzymam kciuki, żeby u Was było podobnie &&&&&&&

Ostatnia edycja:
U mnie wiedzą rodzice i częśc rodzeństwa. Musieliśmy poinformować, bo trzeba było jakoś uprawiedliwić moje humory:baffled:
Reakcja rodzeństwa była taka: brat zostanie ojcem jeszcze w tym roku a siostra początkiem przyszłego :evil:
i w związku z tym również się cieszę że istnieje to forum, nawet jeśli tylko was czytam wiem, że nie jestem sama z moimi myślami, bo one czasem ciężkie są:no:
No dobra koniec marudzenia, spadam na jakieś piwko bo już wiem, że sie mogę napić %

reklama
Do góry