reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej:)
Piaska
mi sami zaproponowali iui ale wtedy jak miałam już wszystkie badania porobione no nic się nie udawało
Pyscek ja mam dosłownie polewke z Twojego emotka tego gości trzaskającego ciałem i łbem heheheh, co na to spoglądam to mnie śmiech ogarnia:tak::-D:szok::-D:-) heheh

reklama
MagdaM mi w Invikcie kazali zawsze minimum 2 godziny przed IUI oddać nasienie, kiedyś była kolejka i oddaliśmy na godzinę i 40 minut przed i IUI się opóźniła bo nie zdążyli przygotować. Nie mam pojęcia ile powinni podać.

Piaska mi gin od razu powiedział, że proponuje IUI ale daje tylko 10% szans i żeby zastanowić się nad ivf. A że mam 37 lat (wtedy jeszcze 36) to nie mam czasu na zastanawianie się więc podchodziłam 5 razy do IUI cykl po cyklu (z jednym falstartem) a teraz czekam na wizytę kwalifikacyjną do ivf z dofinasowaniem.

Pyscek ja też ciągle uśmiecham się do Twojego gościa bijącego głową w ziemię :-D;-):-D Kciuki zaciśnięte :tak:

Cześć laseczki:)
właśnie Was wszystkie nadrobiłam:)
Madzia i Piotr witajcie i życze powodzenia co byście długo tu nie zabawili:tak:

Pyscek to kciuki zaciśnięte i czekamy!!!!! Pamiętaj, że medal się należy za przerwanie złej passy!!!!! Kasi obiecała laur dorzucić:-D;-)

Czerwona oliwka przykro mi bardzo:-(

Aniołkowa a może jednak się uda.... ja też bym zaryzykowała;-)

Piaska powodzenia życzę na rozmowie &&&&&&&&

U mnie tera pełen relaks...dowiaduję się co jest mi potrzebne do pierwszej wizyty do in vitro... no i cały czas jeszcze nie wiem do jakiego lekarza uderzyć:baffled:, wybór jest najgorszy...

Dziewczyny jak to jest jak nie pęknie pęchol? Byłam u lekarza w 27dc stwierdził że mam niepeknięte jajeczko, cykle mam jak w zegarku co 31 dni. Dzisiaj jest 33 a ja nie czuje że w ogóle mam dostać @ żadnych objawów. Czy przez to niepęknięte jajco może poprzestawiać mi sie okres? Czy w ogóle mogę nie dostać? Bo na ciąże chyba nie ma szans?

Dlaczego ci odwolal wizyte to miala byc kwalifikujaca????Madzia??

nie, kwiatuszekq20, ja w pierwszej kolejnosci miałam jechać do prof P. na wizytę zapisał nas na 15.10 właśnie. to był okres oczekiwania 3 mce. w między czasie pogadałam sobie z Wami i yoanna82 zaproponowała mi prof. J. który jest andrologiem. u niego na wizytę trzeba było czekać tylko 1 mc więc pojechaliśmy i on zaproponował IUI na piątek właśnie.
a prof P. jest zmuszony odwołać wizytę z 15.10 bo jedzie na jakieś sympozjum, będzie miał jakiś odczyt. no i teraz czekamy bo prof P. jeszcze nie podjął decyzji co zrobić z wizytami z tego dnia. i tak O!

reklama
Do góry