reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kwiatuszek k...wa wiecznie pod górkę:-(, ale bądz dobrej myśli i wszystko wkońcu się dobrze zacznie układać!!!

Kasik Ty ale akrobatka z Ciebie!!! Kuruj się, bo jak pojedziecie do Iławki to żeby już siniaki poschodziły i moglibyście spędzić udana rocznicę ślubu:-)

reklama
Kasik kaskader;)) dobrze że się nie połamałaś:)
Yoanna ja urodziłam 27 stycznia:):) 2 tygodnie przed terminem (niby dwa) kto to wie heheh, bo idąc do lekarza będąc w ciąży nie wiedziałam kiedy miałam ostatnią @ hehehe, stzreliłam datę w przybliżeniu:)

dziewczyny mam do Was pytanie: mój mąż ma poniżej normy ilość plemników i kiedy najlepiej się kochać, ile dni przed Iui aby bylo ich dużo i dobrej jakości? ostatnio kochaliśmy się 3 dni przed iui ale też wcześniej prawie codziennie (w sumie 6 razy przed iui, a iui miałam w 14dc) i miał tylko 2,5 mln :-( tak myślałam żeby teraz kochać się raz i to na 6 dni przed iui co wy na to :confused: bo iui prawdopodobnie będzie w 15dc o ile pęchol będzie w lewym jajorze :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Heja
Uff na szczęście w pracy poszło profesjonalnie. Dziś już baba była bez emocji ;-) Ale oczywiście przez cały dzień w nerwach siedziałam a na rozmowie pod stołem ręce się trzęsły :zawstydzona/y: Tylko nerwicy dostane przez to wszystko.

A co do tematu staranek - zrobiłam dziś TSH i FSH i wszystko ładnie wyszło. TSH to tak kontrolnie sobie zrobiłam bo ostatnio mam duszności a FSH potrzebuje do kwalifikacji do ivf.... no i jutro znowu mam gina. Niestety jutro będzie 3 dc a leje się strasznie i muszę chyba do ostatniej chwili z tamponem siedzieć... no nic mus to mus:zawstydzona/y:

Asita ja mogę jedynie podać, że u mojego M też po 3 dniach wyniki były najlepsze ale u niego jest wszystko OK w tym temacie więc nie wiem czy moja podpowiedź będzie dla Ciebie przydatna

Kasik Ty aż takich tańców nie wyprawiaj na schodach ;-) ale ja rozumiem, że to ostatnie szaleństwa przed ivf ;-)

Smerfeta no to super, że gładko poszło. Mój siniak na tyłku zmienia kolory, pochwalę się jak teraz wygląda:

Tyłek 084.jpg

A dzisiaj byłam na badaniach okresowych pracowniczych i pani jakoś tak dziwnie patrzyła na mój łokieć, dobrze, że tyłka nie widziała, pomyślałaby pewnie, że mąż mnie bije bo zupa była za słona :-D Żebym to jeszcze po pijaku zrobiła sobie to bym się nie zdziwiła ale tak zupełnie na trzeźwo??? :-D:szok::-D

Załączniki

• Tyłek 084.jpg
    Tyłek 084.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Kasik nie ściemniaj, klapa dostałaś od męża ;-) A tak na poważnie to koleżanka rok temu spadła ze schodów i upadła na nos, na szczęście nic jej się nie stało ale oko i nos były sine :-D więc Ty się ciesz że teraz chłodno i możesz schować siniaki ;-)

reklama
Hej dziewczyny
Dawno mnie nie było. Potrzebowałam trochę się wyluzować. Ponad miesiąc temu jak ostatnio pisałam byłam na podglądzie po 2 nieudanej IUI i wyszedł przechodzony pęcherzyk ( więc IUI była bezsensu ). Dostałam orgametrill,po którym moja psyche siadła, ale @ po nim była bezbolesna ( a ja zawsze ogromnie cierpie ). Obecnie jestem po 3 IUI i pewnie w poniedziałek wykonam bete. Ale szczerze powiem a właściwie to napisze, że moje szanse z powodzeniem określam na jakieś 5%.
Znowu podano mi ok 3 milionów plemników, a to bardzo mało.

Do góry