reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej!
Ale naskrobałyście ;-)

Nati może nie będziesz tak długo czekać na @ Ostatnią tabl dupka brałam w niedzielę wieczorem a dziś już przyszła @ Jakieś krótkie mam cykle - teraz 26 dni.

Hope miło że się odezwałaś :-D

Miłego! Wracam w wir pracy!

hope czyli rozumiem, że 3AA to najlepsza? Dalej to trochę dla mnie brzmi skomplikowane, ale juz coś świta. Dzieki ;-)

asita ja mam nadzieje, że następnej @ juz nie bedzie:tak: i nie bedziemy sie musiały przekonywać czy bolesna czy nie. Ja juz mam dwa pecherzyki dzisiaj ok 12-13mm takze podejrzewam, że w poniedziałek IUI.

Jaki jest koszt IVF w Pl? Chodzi mi juz całościowo razem z lekami? Oczywiście mniej wiecej, bo jedni potrzebują dłuższej stymulacji inni krotszej. Tak myśle, moze bardziej by mi sie opłacało podejść do in vitro w Pl niz płacić tutaj za IUI.

Kwiatuszek powodzenia życzę, będzie dobrze;-), na zapas nie ma co sie stresować, wiem łatwo powiedzieć gorzej zrobić.....ja mam też tak samo...przed ważną sprawą to aż mnie brzuch z nerwów boli:happy2:

No i sie zaczęło plamienie a to już 34dc, pewnie @ się rozkręci albo w nocy albo jutro, brzusio boooli........
:-(

KAWIATUSZEK powodzenia na wizycie :tak:
ANIOŁKOWA MAMO łał już masz dwa pęcherzyki super :tak: to trzymam kciuki :tak: ja dopiero we wtorek się dowiem czy będę mogła przystąpić do iui czy sa jakieś pęcherzyki w lewym jajorze :zawstydzona/y:
NATI35 współczuje bólu brzusia :* mój też mnie teraz tak naparzał, że wytrzymać nie mogłam :no:

Ostatnia edycja:
Oj Kobity mnie zawsze strasznie boli brzuch przy @ i właśnie mnie skręca bo zapomnialam ketonalu a ibuprom forte jakoś nie działa :-(

Pole, Yoanna tak w ogóle to skandal że nie wiecie kto u Was mieszka! No pogadajcie z dzidziami co by się ujawniły, no bo co to ma być, takie młode i już mamy nie słuchają?!?!? ;-)

Aniołkowa tak dokladnie nie wiem ile za ivf ale jak czytam posty dziewczyn to widzę że od 10 do ok 15 tyś

Asita ja też czekam na pęchol z odpowiedniej strony. W pt się dowiem

Ostatnia edycja:
SMERFETA mnie wcześniej bolał brzuch ale nie aż tak :-( tylko że mi żadne tapsy nie pomagają bez różnicy ile bym ich wzięła :no: to trzymam kciuki żeby pęchole były w odpowiednim jajcu :tak:

reklama
Smerfeta, Asita, Aniołkowa_mama, trzymam kciuki za Wasze pęchole. Zaczyna się nowy cykl, nowe szansę, niech Wam się wreszcie uda. Fluidki dla Was~~~~~~~~~~~~~~~~
MagdaM, kciuki za piątkową wizytę i za jak najszybszą iui &&&&&&&&&
Smerfeta, mnie by na razie wystarczyło, żeby się dziecię zaczęło ruszać i trochę mamę uspokoiło, że wszystko u niego ok... Tymczasem nic nie czuję. We wtorek. Mam wizytę i sobie popodglądamy. Jeśli zechce współpracować to może się dowiemy na jakie kolorki się nastawiać :-)

Do góry