Enni nie wiem jak to jest czy musisz poprosic,ze chcesz byc na 3dni czy jak....z tego co z dziewczynami rozmawialam w pokoju dziennym to sporadycznie pojawialy sie dziewczyny na dluzej niz 1dzien.
w moim przypadku nie oplacalo sie zopstac dluzej niz1 dzien.
1dzien przyjecie do szpitala, ocena jajeczkowania
2dzien IUI
3dzien wypisanie ze szpitala
Wiem,ze jesli ktorejs pecherzyk jeszcze nie pekl dzien po IUi to w 3dniu poprawiali jeszcze jedna IUI czyli facet musial znowu oddac nasienie
My nie dosc,ze 150km od Poznania to jeszcze korzystamy z dawcy,wiec nam sie nie oplacalo bo za nasienie placilismy 190zl....
Ja na monitoring chodzilam do swojego lekarza w miejscu zamieszkania, wieczorem ok 20 tj dzien przed IUI bralam zastrzyk i o 7:30 bylym juz w szpitalua IUI z reguly ok 12-13.
Mi pecherzyk pekal prawie zawsze po IUI wiec idealny moment, czasami tez mialam na swiezo peknietym....
Ostatnia IUI robila mi dr Serdynska i wiem,ze ona na peknietym tzn na cialku zoltym juz nie robi IUI bo uwaza,ze z tego nic nie bedzie....jesli jest dopiero tworzace sie cialko zolte to zrobi jeszcze IUI....
Nuiekotrzy lekarze z Polnej robia na cialku zoltym bo ja czasami tez tak mialam,ze wieczorem ok 20-21 pecherzyk(i) byl(y) a rano juz o 7:30 bylo cialko zolte....ja powiedzialam,ze skoro jade 150km i place za nasienie to nie po to aby wrocic bez IUI...