reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej!!
Ewis
,przytulam wirtualnie!!! trzymaj się ............przeciez musi być dobrze i musi się udać,każdej z nas -starającej się!!!!!!!!
Ja ,dziś byłąm u żony mojego kuzyna-jest kosmetyczką,zrobiła mi super paznokcie,hennę..jestem mega zadowolona:tak:
jutro już do pracy....2 tygodnie wolnego się skończyło...niestety:-(
My ,w sierpniu,ewentualnie na początku września chcemy udać sie do dr.Polaka,do kliniki POLMEDIS......do tego dr.o którym wspominał nam androlog........no zobaczymy.....

reklama
Nati pewnie ze pomoge dopiero nadrobilam, ja lecze sie u doktore Jedrzejczaka na polance w Pz on tez robi ivf na polnej tu masz link i nazwiska lekarzy
Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny UM w Poznaniu - Realizacja programu zdrowotnego pn. "Program Leczenia Niepłodności Metodą Zapłodnienia Pozaustrojowego na lata 2013-2016"
dobry jest tez doktor pawelczyk z tego co wiem ale niestety nie wiem gdzie przyjmuje prywatnie ale pewnie w necie znajdziesz
najpierw musisz sie udac na polna zrobic wizyte rejestrujaca na ktora trzeba sie umowic telefonicznie pani poinformuje cie jakie musisz miec aktualne badania opr histori leczenia
potrzebowalam aktualne amh, fsh i badanie nasienia, lekarz zlecil nam tez wirusologie czyli chlamydia hiv hbs ale to juz ci pozniej da skierowanie najwazniejsze jest te amh i fsh i nasionka
jesli masz jakies pyt to pytaj ale jak najszybciej umow sie na ta rejestracje
a tu masz nr do mojego dokt pryw ale obecnie do 22chyba ma urlop ale spr moze odbierze 601820212

Cześć laseczki:)

Od godziny mam dopiero prąd....to jest jakaś masakra !!!! W XXI żeby tyle godzin nie było prądu:crazy:

Właśnie Was nadrobiłam,
Kasica82 jestem z okolic Kościana (między P-niem a Lesznem).

Kwiatuszek wielkie dzięki, poczytam w domu, bo teraz jeszcze w pracy jestem. A inne wątki podczytuję, ale jeszcze sie nie udzielam, ale przyjdzie czas:tak:

Witam kobietki kochane;)

No musze Wam powiedzieć że z czystym sumieniem wracam do Was;):)
Dzisiaj byłam na wizycie w poznaniu. Od nowego cyklu miałam mieć iui, ale dupa...jestem teraz w 26 dc i mam niepęknięty perzerzyk:zawstydzona/y: mam przyjechać po @ 02.09 sprawdzić czy pękł i do dzieła;-)pewnie we wrześniu już mi się nie uda, mam nadzieję że październik styknie:)

Enni ech szkoda... przykro mi. Na wrzesień zupełnie nie ma szans?

Nati odstawiłaś lutkę i dupka? Gdybym nie widziała wyniku bety to aż ciężko byłoby mi uwierzyć, że nic się nie udało bo piersi jeszcze trochę bolą i jajniki ciągle kują... czyżby już pracowały na następny cykl? :confused: tylko, że wczoraj nic na nich nie było oprócz jednego ciałka żółtego, które ma zejść wraz z @ iii tam najbardziej boli :zawstydzona/y:

Pole ja widzę, że Ty też się nie rozpisałaś, więc to chyba Ty się przestraszyłaś? ;-) :-D

reklama
Kwiatuszku byłam u pani Serdyńska-Szuster
Smerfeta chyba mi się nie uda:no: od 3-4 dnia przyjmuje się hormony a ja 02.09 będę już w 7dc jak dostanę w tym dniu co mam, także dupcia...:) mam tylko nadzieję że mi pęknie ten pęcherzyk. A właśnie, ostatnio pytałam się Was o wyniki mojego m, a więc lekarka stwierdziła że są na bardzo dobre, jak to powiedziała na piątkę:) także wina jak najbardziej leży po mojej stronie ale o co kamon? nie mam pojęcia...wszystkie wyniki idealne, a lipcu minęło dokładnie 6 lat staranek....

Do góry