ladybea
Fanka BB :)
hope sporo się u ciebie dzieje. Mam nadzieję, że tym razem wam się uda. Fajnie że się odezwałaś ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasik profilaktyka w PL to matrix ;-) Nawet cytologia refundowana jest tylko raz na 3 lata a powinno się robić raz na rok.
CZY MOŻECIE MNIE UŚWIADOMIĆ JAK WYGLĄDA BADANIE NA PRZECIWCIAŁA PRZECIW PLEMNIKOM I ILE KOSZTUJE? Z GÓRY DZIĘKUJĘ
Witam dużo nowych staraczek
Chciałam tylko powiedzieć poznamym wcześniej staraczka i ciężarówka,że jestem już po punkcji,pobrano 12dojrzałych komórek i 1nie dojrzała. Jutro mają dzwonić czy się zapłodniły itd...
Miłego dnia ;-)
Hope to trzymamy kciuki za jajeczka, żeby się ładnie zapłodniły :-) Wiesz już ile Ci podadzą?
Fifiri przykro mi, że się nie udało no trzeba się szybciutko podnieść i dalej walczyć. O IUI w dofinansowaniu IVF nigdy wcześniej nie słyszałam aż do wczoraj. W Invikcie w Gdańsku twierdzą, że 3 nieudane IUI kwalifikują do IVF ale chyba tylko stymulowane zastrzykami, nie clo.
Może ja też powinnam zrobić przeciwciała plemnikowe? Dlaczego gin mi tego nie proponuje?
MagdaM33 przeciwciała przeciw plemnikom wykonuje kobieta a nie mężczyzna Chyba, że się mylę?