reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik, super wieści. Rozumiem, że kamień z serca. No to teraz udana iui :tak:
Kasica, gratuluję poprawy wyników M. Czas na wynik w postaci ciąży:tak:
Smerfeta, czyli wyjchodzi na to, że masz wyższe Amh niż myślałaś. To świetnie. W ogóle super, że masz takie pozytywne podejście do następnej iui. Musi być dobrze :tak:

reklama
Hejka
Kasik profilaktyka w PL to matrix ;-) Nawet cytologia refundowana jest tylko raz na 3 lata a powinno się robić raz na rok. A te szczepionki to można sobie samemu wykupić (znaczy np swojej córce), jedna kosztuje ok 500 zł a trzeba wziąść 3 (chyba że już coś się zmieniło) :sorry2: Niestety ale prawda jest taka, że wszystko robie albo prywatnie albo na abonament z pracy... dobrze, że taki abonament mam...

Yoanna, nie wiem czy wierzę w IUI ale wierzę, że w tym roku się uda:tak: Jak nie iui to ivf

CZEŚĆ WSZYSTKIM!
KASIK36/37 CIESZĘ SIĘ, ŻE WSZYSTKO DOBRZE SIĘ SKOŃCZYŁO (KOŃCZY). TO W TYM MIESIĄCU BĘDZIESZ PIERWSZA Z IUI?
SMERFETA BRAVO ZA PODEJŚCIE :tak:

CZY MOŻECIE MNIE UŚWIADOMIĆ JAK WYGLĄDA BADANIE NA PRZECIWCIAŁA PRZECIW PLEMNIKOM I ILE KOSZTUJE? Z GÓRY DZIĘKUJĘ

Ostatnia edycja:
Hejka laseczki zaciazone i oczekujace:)

Kasik ciesze sie ze to nic groznego!

Sluchajcie czy jesli bede miala podchodzic do IUI i do tej pory bylam na CLO i pregnylu to nadal moze tak zostac czy raczej dadza mi jakies inne leki. Piszecie tu o Gonalu czy Menopurze, Ovritelle czy cos? Patrzylam na cene tych lekowi i powiem ze tnaie nie sa wiec chcialam sie dowiedziec?

Witam:(

u mnie kiszka cykl iui-owy skończył się ujowo:wściekła/y: dziś franca przylizła wrrr...
no nic też sobie chyba strzele te przeciwciała, ten cykl odpuszczam i w połowie sierpnia jak kasa będzie kolejne iui...

mam pytań do dziewczyn które się starają/starały o dofinansowanie ivf...czy jest wymagane żeby mieć za sobą kilka iui? Jak tak to ile trzeba mieć zrobionych? I czy ktoś z Was startował o dof.we wrocku w invimedzie?

reklama
Witam dużo nowych staraczek :-D

Dawno tutaj nim zaglądałam...chyba nie nadrobie wszystkiego ;-)

Chciałam tylko powiedzieć poznamym wcześniej staraczka i ciężarówka,że jestem już po punkcji,pobrano 12dojrzałych komórek i 1nie dojrzała. Jutro mają dzwonić czy się zapłodniły itd...będą hodować je do stadium blastocysty ;-)
Mąż miał powtórnie zrobiona biopsje niestety nic nie znaleziono,byliśmy przygotowani na to więc nie rozpaczam,decyzje o dawcy podjęliśmy w zeszłym roku więc nie jest źle...jedynie to dobre,że zrobiliśmy wszystko żeby sprawdzić i nie będziemy do siebie pretensji....

Miłego dnia ;-)

Do góry