reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
hello:):)

Kurde w pracy nie mogę wejść na nasze forum, zaraz mnie wywala:-(
Pole, Genna dziekuje za odpowiedź, wszystko by było oki tylko tam gdzie się leczyłam już nie chce wracać:)
Kasiulekk oszczędzaj się, jak kazał leżeć to do wyra:-):tak:
U mnie właśnie ładnie słoneczko świeci, ale do okoła chmurki, pewnie będzie znowu padać:)

kasiulek przez to że owu była póżniej niż się spodziewałam to na przyszły weekend dopiero:-(nie wiem jak wytrzymam:szok: ale czuje po kościech że nie dotrwam do przyszłago weekendu i @ zjawi się szybciej bo brzuchol mnie od czasu do czasu boli jak na @:sorry2:

a Ty się kładź kochana jak doktorek kazał i oszczędzaj się, na następnej wizycie już pewnie serduszko zobaczysz:-D

Witam sie i ja! Podczytuje was i sledze na biezaco ale w sumie nie mam na razie czym sie chwalic. Dopiero najblizsze dwa miesiace rozjasnia sprawe.

Gratuluj tym dziewczyna ktore sie straja o dofinansowawnie inv i trzymam kciuki z anie i za te podchodace do IuI w najblizszym czasie, i mocno tule te ktorym sie nie powiodlo tym razem.

Pole jak tam ciaza? Jak sie czujesz?

Kasiulek dbaj o siebie :) I napewno ujrzysz serduszko :)

Fifiri, Lady, Kasik36 jakby nie było, kciuki za Wasze naturalsy ;-) jakiś kijowy miesiąc nastał u nas na iui. U mnie też duuuuupaaaaaa bo nie mam pęcholi :-( znaczy jakiś tam mizerniak jest ale po prawej (brak jajowodu). Lekarz powiedział, że mój lewy jajnik jest szczątkowy więc już w ogóle szkoda gadać. Widzisz Kasik, z moim szczęściem nie mam szans na przełamanie złej passy :-( Z dzisiejszego dnia spędzonego w Gdyni jedyne co mam to parę zdjęć znad chmurnego morza... ale niestety tylko na komórce :zawstydzona/y:

Kasiulek, Yoanna odpoczywajcie i oszczędzajcie się i na pewno będzie dobrze. Jedzcie dużo białka co by dzidziole rosły :tak:
Pole, czy mogę zapytać, czy znasz już płeć dzieciaczka?

Enni, ja u siebie w pracy też kombinuje z przeglądarkami aby forum mi się nie blokowało ;-)

Dobry wieczór weekendowy:happy2:
U mnie jest cholernie zimno, z naciskiem na cholernie...
Witaj Patu$ka dwa miesiące to czas do przeczekania, dacie radę kolezanko wytrzymnąć;)
Ja Dziekuje na ciaze nie moge narzekać, bo czuje sie swietnie, powiedziała bym za dobrze, bo za zaawansowane porządki sie zabralam...
Nawet wyniki krwi mam dobre, a lekarka spodziewała sie gorszych, bo ja całe życie walczę o hemoglobine...co prawda nie tak drastyczne jak Blue, żebym mdlala na ulicy...
I wreszcie zrobiłam wyniki moczu, bo do tej pory stopowal mnie brak pojemniczka:sorry2:
I ph moczu mam podwyższone. A pisze Wam to jako ciekawostke, bo myślałam juz ze zalapalam jakies bakterie lub inne dziadostwo. A okazało sie, ze to normalne u wegetarian.
Smerfeta niestety jest to dla mnie dalej tajemnica. Myślałam, ze teraz na usg sie dowiem, ale lekarka mi powiedział- dziś sprawdzamy tylko serce i czy skacze. I tyle sie dowiedziałam:(

Musze Wam jeszcze napisać o mojej traumie...Mam nadzieje, ze te co sa w ciazy i te co niedługo bedą lepiej sie na to przygotują niż ja.
Otoz poszłam do 2 sklepow z odzieżą ciazowa, bo zaczyna mi być ciasno we własnych ubraniach. Ale takich no name.
Co za paskudne rzeczy. Tak jakby wprost proporcjonalnie ze wzrostem lozyska ubywalo gustu...
Materialy tak sztuczne, ze spokojnie człowiek ma 2w1 czyli namiocik z sauną...
Kolory na lato to brazy, granaty i buraczek.
No i fasony są dwa. Rzeczony juz namiocik i rzeczy w rozmiarze 34 tylko z miejscem na brzuch, jakby w ciazy nic wiecej nie tyło tylko brzuch.
Moj maz widząc co sie dzieje zawiózł mnie do sklepów, ktore maja juz "właściwe" nazwy na metkach.
owszem lepiej, ale tez bez cudów. Podobała mi sie tylko jedna sukienka.
A ceny takie, ze tez jakby sie kupowało 2 w1...od razu dla siebie i dziecka.
ufff zrzucilam to z siebie:baffled: ( tak, tak ciuchy tez zrzucilam na etapie przymierzalni...)

Właśnie sprawdziłam sobie mój świeży wynik AMH i nic nie kumam
w kwietniu 2012 wynosił 1,1 ng/ml
zaś lipiec 2013 wynosi 2 ug/l

nic nie kumam :baffled::hmm::eek: podniósł się czy jak? i to po ciachnięciu jajnika? jak szukam konwerterów jednostek to przelicza mi tak samo z jednej na drugą - ale może coś źle wykonuje. Któraś kobitka chyba tak miała prawda?

Smerfeta a co to za dziwne jednostki AMH? Robiłaś w Invikcie? Dziwna sprawa, że wzrosło, raczej spadku po roku można by się było spodziewać :confused: A może teraz wszystkie wyniki będą "podrasowane" żeby na rządówkę jak najwięcej ludzi się załapało ;-):-D Kurcze szkoda, że nie możesz podejść do IUI w tym cyklu. A czym byłaś stymulowana? Nie wiem czy dobrze pamietam, że Gonalem się kułaś?

Kasiulekk leż ile wlezie kobieto i korzystaj z błogiego lenistwa :-) Widzę, że infekcje to nasza specjalność w tym cyklu:-D Ja walczę ze swoim wirusem, powoli zaczynam wygrywać:sorry2:

Pole nie rozglądałam się za ciążowymi ubraniami ale moja znajoma jakiś czas temu kupiła sobie fajne ciuszki ciężarówkowe w H&M, tam chyba nie jest zbyt drogo, nie wiem jak z jakością ale pamiętam, że koszula błękitna super była. Jest też spory wybór w necie ale wiadomo, że jak człowiek nie dotknie i nie przymierzy to ciężko w ciemno kupić. 4 lata temu kupiłam bardzo fajne dresy dla mojej bratowej na allegro, były dosyć drogie ale jakość i wygląd super, do tej pory je nosi, tylko gumę z przodu zmniejszyła ;-) ale zabij mnie a nie pamiętam z jakiej firmy.

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta no raczej takiej możliwości nie ma, zeby sie zwiększyło, więc moze poprzednie nie było Twoje?
Wydaje mi sie, ze Blue miała drugi wynik wyższy od pierwszego, tak mi sie cos majaczy...moze sie odezwie w temacie...
Kasik37 no wlasnie! H&M to był jedyny sklep, w którym cos kupiłam. Dlatego, ze po zmierzeniu z 11 modeli spodni jednych gorszych od drugich trafiłam na uszyte dla siebie. Więc kupiłam na za 3 miesiące i do tego po przecenie za 75 zł, a spodnie to tak pod 200zl podchodzą...

Do góry