reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
ja 22 lipca mam wizytę kwalifikacyjną w Katowicach:)

na razie tylko dzwoniłam..bardzo miła pani w rejestracji(o dziwo):))) wszystkie informacje nam podała...

póki co...będe walczyć z tym co jeszcze do walki...
na ifv nie chce wczesniej niz w przyszłym roku..bo musimy napierw spłacić choc troche te długi na poprzednie ivf.

ale jest światełko jakieś:)i to nawet niejedno:)

reklama
Potrzebne były wszystkie wypisy ze szpitali, wynik hsg, wypisy po IUI.
Badania do zrobienia dla mnie to FSH, E2. Testy w kierunku HCV, HBS, HIV, VDRL i Ch. Trachomatis oraz oznaczona grupa krwi.

Dla faceta - badanie nasienia, testy w kierunku HCV, HBS, HIV, VDRL i Ch. Trachomatis. Często trzeba też kariotyp u nas nei bo wyniki nasienia bardzo dobre. Ale podobno często kazą robić.

Hcv robisz te anty Hcv? u nas to 31zł bo tez znalazlam takie
Hcv immunoblot 170zł(test potwierdzenia ) ale to chyba o te tansze chodzi nie? bo doktorek mi nabazgrał

Blue, ciesze się że pojawiło się światełko w tunelu :tak: Ty 22 lipca masz wizytę a ja wyjeżdżam na wakacje - więc obie odliczamy do tej daty ;-)
Lady, a co u Ciebie?

A JA SMERFETO ODPOCZYWAM I MUSZĘ POROBIĆ AKTUALNE BADANIA SOBIE I M I KOLO WRZEŚNIA ZGŁOSZĘ SIĘ Z WYNIKAMI DO D-RKA, WIĘC TRWAM W ZAWIESZENIU. A MOŻE TO BĘDZIE TEN CZAS KIEDY WYLUZUJĘ I CUDEM ZAJDĘ NATURALNIE ?!:szok: KTO TO WIE....

Dzień dobry dziewczyny:happy2:
Widze, ze cześć jak zwykle ma pod górkę i to z takimi rzeczami co w ogóle nie powinny sie zdarzyć i odrywać mysli od tematu GŁÓWNEGO:(

Ale widze, ze tez trochę optymizmu sie pojawiło i dla niektórych światełko w tunelu albo nawet reflektor xenonowy:)

Ja dzisiaj byłam na kontrolnej wizycie i całe szczęście, bo w ogóle nie czuje, ze jestem w ciazy. Nie mam dolegliwości żadnych a dziecko tez jeszcze nie daje znaków dymnych. Więc jak zobaczylam usg i usłyszałam serce to znowu na trochę sie uspokoje...

hej. Dołączę sie do Waszego wątku ,bo od 2 lat staram sie o maleństwo , wszystkie wyniki u nas w normie, a ciąży nie ma. Zaczynam rozważaoć badanie droznosci jajowodow i IUI, bo juz nie mam pomysłów , co robic.

Cześć Dziewczyny,

niby wiadomo, że raz jest lepiej a raz gorzej, ale już trochę przesada z tym gorzej... Mam nadzieję, że los się wkrótce odwróci. Trzymam za Was kciuki &&&
Straszny chaos z tą refundacją ivf, z tego co widzę u każdej z Was to inaczej wygląda, ale wszędzie problemy... Esiek, kwiatuszek, blue, super, że u Was dobre wieści, pozwalają wierzyć, że ten program rzeczywiście będzie wsparciem dla tych, którzy go potrzebują.
Kasik36, mam nadzieję, że szybko się wyleczysz i będziesz mogła działać dalej.
Smerfeta, udanego urlopu.
Ladybea, bardzo zaciskam kciuki za naturalsa &&&&& Masz już wynik AMH?
Piaska, witaj i powodzenia!
Pole, cieszę się, że wizyta ok. Doskonale rozumiem, jak bardzo jej potrzebowałaś. Jestem właśnie na etapie takiego nicniewiedzenia i jest strasznie...

Dziewczyny, któraś w najbliższym czasie testuje, podchodzi do iui? Bo trochę się pogubiłam :zawstydzona/y:

reklama
Pole kochana jak dobrze cię czytać;) suPer ze z dzieciątkiem wszystko dobrze:) mam nadzieje ze spokojniej z M jesteście:) a jak tWoj luby sie czuje?
piaska witaj:) wiesz co, to twój lekarz powinien pomyśleć co dalej czyli hsg:) najważniejsze to trafić do dobrego lekarza ktory was pokieruje, a po 2 latach to juz wogóle, napisz ile masz lat i od kiedy chodzisz do lekarza z problemem. 3 mamy kciuki:)

Ostatnia edycja:
Do góry