reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Agaawa ja raz w życiu miałam poważny problem z zatokami. Byłam już na prześwietleniu i byłam umówiona na punkcję (jeżeli dobrze pamiętam). Bratowa (dermatolog) dała mi do wypróbowania ACC ale z jakąś końską dawką, na receptę bo te bez recepty są za słabe i wyszło to ze mnie w ciągu 2 dni. Pamiętam, że przy wydmuchiwaniu nosa musiałam mieć kilkanaście chusteczek ;-):-D W taki sposób uniknęłam punkcji :-)

Fifiri trzymam kciuki za Twoją szczęśliwą "3"

Blue, uważasz na siebie kobietko??? Dbasz o się???!!!! Mam nadzieję, że wyniki Ci się polepszyły???

Ostatnio spotkałam kumpelę, teraz stara się o nową pracę, poszła po wyniki i okazuję się że ma anemię i to zaawansowaną....biegała po lekarzach, szybka kuracja, nadal wynik krwi się nie poprawił, a przyczyna okazała się w bardzo obfitych @. Po prostu przegibane!!!!
no własnie staram się..i wynik się poprawia..ale jakoś powoli...
i dzis miałam ładną hemoglobinę 10,2 ale czuję ze zaraz dostanę @ wiec będzie trzeba walczyc od nowa...

Hej dziewczyny - dzięki ale watpie ! Dzis nadal plamienie, malutkie ale plamienie, odstawiłam wczoraj DUpka wiec pewnie jutro przyjdzie w pełni bo jutro dopiero 28dc.

Dziś byłam u gina - dostalismy dofinansowanie na in-vitro !!! We wrzesniu podchodzimy !!!

Kurde z tą kwalifikacja do iv to troche lipa...koleżanka miała takową i babka kręciła głową ze nie bardzo sie kwalifikuje bo miała tylko 3 iui za soba w tym dwie poza kliniką w której się staraja o dofinansowanie...nie patrzyła zbytnio na dokumentacje leczenia u innych ginów niż z ich kliniki, no i zaproponowała im zeby jeszcze ze dwie iui u nich zrobili, chyba będą patrzeć na pary które najwięcej kasy zostawiają...

mnie taka rozmowa czeka.........z początkiem kolejnego cyklu
na razie wypełnialiśmy papiery i wciągnęli nas na liste. Musimy dostarczyć dokumentacje od poprzednich lekarzy ( choć to były tylko monitoringi), mąż już jest umówiony na badanie chromatyny i staramy się o badanie kariotypów. Doktore wspominał, że powinnam mieć 6 cykli stymulowanych przed in vitro a ja miałam 2 IUI ze stymulacją tylko

Tak melismy rozmowe i przedstawismy dokumenty. Teraz badania i do dziela. Kariotypow nie musimy robic.

reklama
Blueskye to chyba posiew nasienia. Skąd takie pytanie??
Mój m miał posiew na NFZ - skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu - i badanie nic nie wykazało. Napisz mi natomiast czy Twój m miał przed in vitro robioną chromatynę plemnikową ??

Do góry