reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Blu to ja zle pewnie przeczytalam
pełna widzisz nie zdazylas zdj wstawic
pełna widzisz nie zdazylas zdj wstawic
smerfeta
PUK PUK!!! jest tu kto?
Jak tam dziewczyny na froncie?
Czy bolały Was kiedyś stawy po Gonalu? Zastanawiam się, czy to od tego tak napierdziela mnie kolano i piszczel (może problem z krzepliwością krwi?) a może moja stara kontuzja :-(
Jutro biorę ost zastrzyk Gonalu, a w śr mam gina... ciekawe czy już będzie po frytkach, czy w ogóle czarna d...a
Blue, należy Ci się opierdziel!!!! dbasz o taką ilość badań a o dietę i odpoczynek to co? rozumiem, że kasa, ale musisz jakoś to wyważyć... poza tym, nie bój się zawołać o pomoc, czasem trzeba. Wierzę, że teraz będzie lepiej skoro mąż znalazł pracę. Dbaj o siebie bo przecież wyniszczony organizm nie przyjmie dzieciątka
Jak tam dziewczyny na froncie?
Czy bolały Was kiedyś stawy po Gonalu? Zastanawiam się, czy to od tego tak napierdziela mnie kolano i piszczel (może problem z krzepliwością krwi?) a może moja stara kontuzja :-(
Jutro biorę ost zastrzyk Gonalu, a w śr mam gina... ciekawe czy już będzie po frytkach, czy w ogóle czarna d...a
Blue, należy Ci się opierdziel!!!! dbasz o taką ilość badań a o dietę i odpoczynek to co? rozumiem, że kasa, ale musisz jakoś to wyważyć... poza tym, nie bój się zawołać o pomoc, czasem trzeba. Wierzę, że teraz będzie lepiej skoro mąż znalazł pracę. Dbaj o siebie bo przecież wyniszczony organizm nie przyjmie dzieciątka
kasik36
Pusto tu jakoś ostatnio. Ja mam przerwę w IUI cały cykl ale czytam Was i zaglądam na ile mi czas pozwala. Zaczynam walczyć od 1/2 dc czyli około 18/19 lipca. Czuję się jak na urlopie
Smerfeta trzymam kciuki za środową wizytę. Z Gonalem Ci nie pomogę bo nie brałam. Brałam tylko Gonapeptyl na pęknięcie ale to chyba nie to samo.
Smerfeta trzymam kciuki za środową wizytę. Z Gonalem Ci nie pomogę bo nie brałam. Brałam tylko Gonapeptyl na pęknięcie ale to chyba nie to samo.
fifiri
Zaciekawiona BB
Witam się;-)
faktycznie ostatnio tu puchy, chyba się opalają wszystkie
u mnie czekanie, jak do 21.07 wytrzymam to planuję zatestować, mam cichą nadzieję że jojka po ostatnim ovitrlku popękały i nasze naturalsikowe starania nie pójdą na marne, choć po trzech latach starań jakoś trudno mi uwierzyć ze mogło by się w końcu coś ustrzelić z tych trzech jajc w czwartek wizyta usg zobaczymy co tam się dzieje...miłego dzionka dziewczynki:-)
faktycznie ostatnio tu puchy, chyba się opalają wszystkie
u mnie czekanie, jak do 21.07 wytrzymam to planuję zatestować, mam cichą nadzieję że jojka po ostatnim ovitrlku popękały i nasze naturalsikowe starania nie pójdą na marne, choć po trzech latach starań jakoś trudno mi uwierzyć ze mogło by się w końcu coś ustrzelić z tych trzech jajc w czwartek wizyta usg zobaczymy co tam się dzieje...miłego dzionka dziewczynki:-)
blueskye
Smerfeta...alemusiałam coś wybrać:/trzeba było zrobić badania...to się okazywało ze na wiecej nie ma juz pieniędzy.
mąż zaczyna pracę od 1 sierpnia.myśle ze po pierwszej wypłacie będziemy sie cieszyć jak oszołomy))
opierdziel przyjety :*
Pełna urodziła przez cc))
gratuluję))
mąż zaczyna pracę od 1 sierpnia.myśle ze po pierwszej wypłacie będziemy sie cieszyć jak oszołomy))
opierdziel przyjety :*
Pełna urodziła przez cc))
gratuluję))
no właśnie pustki tutaj ostatnio.u mnie nic nowego, czekam do wtorku na usg, boję się bardzo. Nie powtarzam już bety, bo nic mi to nie da i tak teraz, muszę wytrwać do wtorku.w sobotę mnie tak bolał jajnik prawy, że myślałam, że oszaleję:-( ale na razie spokój. Piersi nie bolą, w zasadzie nie mam żadnych objawów póki co.
Fifiri to trzymam kciuki!były 3 ładne pęcherzyki, musi coś z tego być!:-)
Esiek a Ty jak tam, kiedy testujesz??
Kasik36 to trzymamy teraz kciuki, żeby w następnym cyklu organizm już nie szalał i wszystko było jak trzeba. Ja czekam na wizytę 16 lipca, Ty zaczynasz cykl 18-19 to razem wyczekujemy na coś:-) Oby ten czas szybko zleciał, bo do cierpliwych osób to ja raczej nie należę!;-)
Fifiri to trzymam kciuki!były 3 ładne pęcherzyki, musi coś z tego być!:-)
Esiek a Ty jak tam, kiedy testujesz??
Kasik36 to trzymamy teraz kciuki, żeby w następnym cyklu organizm już nie szalał i wszystko było jak trzeba. Ja czekam na wizytę 16 lipca, Ty zaczynasz cykl 18-19 to razem wyczekujemy na coś:-) Oby ten czas szybko zleciał, bo do cierpliwych osób to ja raczej nie należę!;-)
enni
Cześć kobietki
Ja tez należę do odwiedzających, czytających, ale nie udzielających się
Pełnej gratuluję a za wszystkie testujące trzymam kciuki
Ja dopiero ruszam od września z iui. Wizyte mam dopiero pod koniec sierpnia także w tej chwili mam luzik, odpoczywam psychicznie:-) powiem Wam ze cały miesiąc nawet nie myślę o dziecku, dopiero tak pare dni przed@ włącza mi się myslenie i nasłuchiwanie organizmu, ale on niestety co miesiąc nie wysyła sygnałów ze cos się w brzuszku dzieje
Ja tez należę do odwiedzających, czytających, ale nie udzielających się
Pełnej gratuluję a za wszystkie testujące trzymam kciuki
Ja dopiero ruszam od września z iui. Wizyte mam dopiero pod koniec sierpnia także w tej chwili mam luzik, odpoczywam psychicznie:-) powiem Wam ze cały miesiąc nawet nie myślę o dziecku, dopiero tak pare dni przed@ włącza mi się myslenie i nasłuchiwanie organizmu, ale on niestety co miesiąc nie wysyła sygnałów ze cos się w brzuszku dzieje
reklama
Esiek
kasiulekk - nawet nie dotrwam do testowania ;/ Od wczoraj juz plamię, także jutro pewnie będzie @ - jak w zegarku. Dziewczyna która miała IUI w tym samym dniu co ja - także porażka. Zatem znów uważam, że IUI udaje się jedno na milion i niestety tylko i wylącznie przygotowuje psychicznie do in-vitro. Aż mi się śmiać, chce jak przypomina mi się Pani laborantka, która podawała nasienie podczas IUI - "Pani mąż ma super wyniki, Pani ma potwierdzoną owulację - powinno się udać, macie duże szanse"... Jasne...
Podziel się: