reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kasik37 zaciazenia w roku Twoich obecnych urodzin. Moze nie dzisiaj, nie jutro, ale w rok musisz sie wyrobić. Bo jak nie...to nalozymy na Ciebie karę :rofl2:

co do tych wynikow nasienia rozumiem ze leki na 10dni ale cala spermatogeneza czyli odbudowa nasienia trwa okolo74dni my zawsze po takim okresie wykonywalismy kolejne badania bo wczesniej i tak nie bylo rezultatow widac ale nie wiem

Yoanno u mnie niestety juz ciaze zaczyna być widać, a co za tym idzie idę ja a przede mna mój brzuch...
Pisze niestety, bo ja chciałabym ze względu na sytuacje życiowa jak najdłużej zachować pelna sprawność i dyspozycyjnosc. Po prostu boje sie, bo wiem, ze jak ja nie zrobię wielu rzeczy to nikt ich nie zrobi.
A u Ciebie? Mozna sie juz zorientować, ze będziesz mama?

Dziękuję dziewczynki za życzenia, oby się spełniły :-)

Kasiulekk betka ładnie przyrasta, będzie dobrze, myśl pozytywnie i oszczędzaj się ile tylko wlezie.

Pole super, że już widać brzuszek :-) Na karę jak najbardziej się zgadzam i mam nadzieję, że jeszcze w tym roku uda się jej uniknąć :tak:

Yoanna a jak Twój brzuszek? Zaokrąglił się już?

Co do morfologii mojego m to chyba nie ma jej naprawdę w wyniku, jest jakaś prostoliniowość, liniowość ruchu, odchylenia gówki, test hyposomatyczny itp.

Ostatnia edycja:
Najlepszego Kasik!!!!!! spełnienia marzeń!!!!! :*

Edit:
Kasik, ja mam identycznie na wynikach nasienia, ale ja za bardzo się nie przejmuje bo mój emek ma wyniki dobre (ostatnio 301,3 mln/ejakulat, A= 52%), tylko ja jestem ułomna. To jest jakaś komputerowe badanie nasienia i na dole jest jeszcze info: Liczba plemników progresywnych (STR>80% i VAP>25um/s) 46,7 mln/ml - też masz taką linię? Ta wartość u mojego M na początku wynosiła 72,1 mln/ml - więc może to jest to co świadczy o morfologii?....

Ostatnia edycja:
reklama
Smerfeta ja mam inaczej napisane. STR to prostoliniowość i wynik mam 83 a norma jest powyżej 74 więc ok. VAP mam 37,8 a norma powyżej 34 więc chyba też ok. Najgorzej z ruchem postępowym bo A+B = 12 % a norma jest powyżej 32 :-( Źle też jest ze średnim współczynnikiem kształtu główki bo ma 65 a norma jest od 67 do 79. No i średnia amplituda bocznych odchyleń główki 2,6 a norma 3,1-4,5 :-( Reszta niby jest ok wg norm. Gorzej z moim AMH 0,96 a teraz to już pewnie mniej :zawstydzona/y:

Do góry