reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Enni, ja chodzę do doltora Eliasa, ma swój gabinet. Prowadzi pary aż do inseminacji. Z tego co wiem, to nie robi InVitro. Ja poszłam za głosem znajomych i plotek, ze wielu osobom pomógł. W necie bardzo dobre opinie. Ja osobiście go uwielbiam. Dobrze mi robi na dusze jakoś. I teraz jak mnie juz traktuje personalnie, zna mój przypadek, to jakoś tak zapowiedział, ze teraz działamy ze wzmożoną siła i sie szybko musi udać. Jakoś mu uwierzylam. :wściekła/y:

reklama
Nati każda z nas co miesiąc przeżywa to samo i czuje się tak jak Ty teraz. Witaj w klubie :zawstydzona/y: Ja chyba wydam na wszystkie pięć IUI tyle co cała procedura IVF :wściekła/y: No ale sama chciałam droższe leki, z Clo byłoby połowę taniej. Dobrze, że już ostatni raz podchodzę bo z moją psychiką i portfelem nie jest dobrze ...

AGAWA TO OKROPNE CO CIĘ SPOTKAŁO :no:. NAWET NIE POTRAFIĘ SOBIE WYOBRAZIĆ PRZEZ CO MUSIAŁAŚ PRZEJŚĆ. ALE NIE MOŻE BYĆ CIĄGLE POD GÓRĘ ....
NATI MOŻE TAK JAK PISZĄ DZIEWCZYNY JESZCZE NIC STRACONEGO:tak: SKORO @ NIE MA, CIĄGLE JEST JESZCZE NADZIEJA

Dziewczyny, czy ja mogę z Wami zostać? Jakoś tak sie z Wami zzylam, podzielilam sie z Wami moim problemem. A jakoś mi tak nie po drodze z dziewczynami starajacymi sie naturalnie bez problemów. A Wam bardzo gorąco kibicuje!

Agaawa kochana pewnie że możesz zostać, wręcz musisz:) ja też sie tuaj zadomowiłam i mi dobrze:):)
Ja mam plan taki 3iui na NFZ w Poznaniu, jak się nie uda chyba uderzę na Wrocław. Agaawa dziękuję za odpowiedź. Myślę jednak że pojadę (jakby miało być invitro) do Polimedisu (nie wiem czy dobrze nazwę napisałam) we wrocławiu. Teraz macie ładną obwodnicę i jakoś po tym wrocławiu znośnie się jeździ:)

Agawa ale z Ciebie silna babka !!!!!! 3maj się kochana, ja nie mam nic przeciwko żebyś tu z nami została:)
Nati trzeba wierzyć że się uda, cuda się zdarzają.......
u mnie nadal cisza, tempka nie spadła, UU zaczełay właściwie dopiero boleć 2 dni temu,tak samo jak ból podobny do @ ale cisza, u mnie zawsze na 11 dzień od owu przychodziła wstręciucha a teraz coś jej się nie śpieszy.
POle, Hope co tam u Was ?
Kasik pomyśl że ostatni raz robisz IUI i może nic więcej nie trzeba będzie kombinować:) był tu przypadek że 5 IUI się udała ...chyba ysia , ale nie pamiętam, może starsze forumowiczki pamiętają.

Agaawa, bardzo mi przykro. Ale widzę, że jesteś w stosunkowo dobrej kondycji. Z takim podejściem musi się udać. Lekarz Ci mówił już na ile powinniście się wstrzymać że staraniami? Wypoczywaj dużo.

Agaawa, bardzo mi przykro. Ale widzę, że jesteś w stosunkowo dobrej kondycji. Z takim podejściem musi się udać. Lekarz Ci mówił już na ile powinniście się wstrzymać że staraniami? Wypoczywaj dużo.

na razie lekarz mi nie mówił kiedy mamy sie starać. Zasada jest taka, ze jak nie było skrobanki, tylko naturalne poronienie, to podobno można od razu, pod warunkiem, ze wszystko jest ok fizycznie i psychika na to pozwala. Ja na razie czekam na wizyte, żeby stwierdzić, źr wszystko jest ok fizycznie. Potem miesiąc na pewno odczekamy, bo nie dam rady tak od razu sie starać. Potem zacznę pewnie sie monitorować, co z owulacja. A potem to juz doktor bedzie decydował co dalej.
Ale psychicznie juz sie pozbieralam, daje radę. Co ma być to bedzie.

reklama
Do góry