reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Patu$ka Mnie lekarka powiedziała, ze iui jest nie dla każdego, ale nie dlatego, ze szkodzi.
Iui wykonuje sie głownie, kiedy jest osłabione nasienie i nieplodnosc idiopatyczna. Czyli taka, kiedy wszystko sie wydaje w porządku a dziecka nie ma.
A tak na prawdę w takiej nieplodnosci jest czesto problem, którego "nie udało sie zlokalizować" i dlatego iui nie wychodzi, bo ono jest obejsciem tylko wrogiego sluzu i lekkich problemów z nasieniem.
W każdym razie tak mi lekarka to naswietlala.

reklama
Elianka tulę Cię z całego serca, wiem co czujesz, dzisiaj mam tak samo ...
Ja postanowiłam dzisiaj smutki utopić w alkoholu, a co? Tego nikt mi zabronić nie może :wściekła/y: Somersby już się chłodzi;-):-D

Blue
a jakie są podstawowe, nie znam się na tym zupełnie. To są wyniki z krwi czy z czego? Pytałam ostatnio mojego gina jakie badania należałoby jeszcze porobić a on mówi, że nie widzi potrzeby bo przyczynę mamy w moim AMH (0,96) i słabo ruchliwej armi :-(

Kasik Elianka przykrasno:( ale kobietki nie załamujcie się, to podstwa, chociać wiem że łatwo się mówi... wypije dzisiaj za was piweczko;):)
blueskay jak przeczytałam Twój post ze zemdlałaś za kierownicą aż mi się nogi ugięły:) uważaj na siebie, musisz mieć szofera:) nie ma żartów

Patu$ ka ja miałam nieplodnosc idiopatyczna.
Wszystkie wyniki ok, oprócz leczonej niedoczynnosci tarczycy i podobno zaleczonej. Wyniki M były standardowe, nawet androlog nie kazał mu niczego lykać, chyba, ze dla psychiki.
Dlatego zaproponowano mi iui.
Ale lekarka powiedziała, ze ona by wiecej niż 4 nie zrobiła. Ja zrobiłam 3.

Miała któraś z was że w cyklu bolały piersi 2 razy?
Zaczęły bolec mnie jakoś 13-14 dzień cyklu, po 2-3 dniach przestały, a teraz przed @ znowu bolą? chyba coś moimi hormonami nie tak:-(dodam tylko że prolaktynę mam w normie...o co biega..?:(

reklama
Do góry