reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Patu$ka ja to mam niewiele do powiedzenia, zanim poszłam do kliniki nieplodnosci to byłam przez całe życie 2 x u ginekologa...
Jezeli Twój lekarz zrobi Ci iui to pewnie nie uswiadczysz tego miejsca.
A mój maz tez mnie uraczal takimi tekstami, ze to przez Niego i ze do niczego sie nie nadaje i mam szukać dawcy...aż mu lekarka powiedziała, ze niczym nie odstaje od reszty i moze sie nie nadaje na byka rozplodowego, ale na ojca tak;)
Ale sie wtedy usmialam, ale skończył mnie zameczac tekstem- moja wina, moja bardzo wielka wina...

Elianka Ciebie faktycznie trafiło:(

reklama
Dziewczynki beta tak jak przypuszczałam do d....y :wściekła/y::-( Dziękuję wszystkim (między innymi: Smerfeta, Jane, Ewis, Enni, Elianka, Pełna, Genna, Ladybea, Nati35) za wsparcie, większość pisała na priva bo zrobiłam sobie małą przerwę z forum. Nati35 Ty masz zablokowanego priva :-(

Elianka mam nadzieję, że chociaż Tobie się uda bo jak na razie to czarna ta nasza lista :-( Wynik masz przez internet? Mi pani powiedziała, że będzie wieczorem a jak wróciłam do pracy to już był.

Kasik36 moze po prostu iui nie dla Ciebie:(
Odnosze wrażenie, ze to dobra metoda, ale nie dla każdego niestety.
Cale szczęście są jeszcze inne możliwości.

reklama
Do góry