reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ewis jeszcze raz bardzo mi przykro. Nie ogarniam tego.
Przeszlas bardzo długa drogę, myślałam, ze teraz bedzie jej finał.
Mrozaki są podobno bardzo inteligentne i na tym sie skupiamy.

reklama
bluesky - nawet mi się nie chce wracać myślami do tej głupiej gadki z wczoraj. Nawet nie czytałam tego co tam dalej było pisane. Ciesze się, że nie opuściłaś forum :)

Ewis -
trzymaj się jakoś, nie ma co pocieszać swoje musisz wypłakać ;/

A ja dziś po monicie, jestem w 8dc biore Gonal od 3 dni - wyhodowałam dwa pęcherzyki w prawym jajniku oba maja 11,5mm także w niedziele do szpitala i pewnie we wtorek druga IUI.
Niestety mam bardzo cienkie endo - tylko 4mm ;/ Zupelnie nie wiem czemu, wczesniej po Gonalu endo bylo super nie wiem skad teraz taka lipa... moze przez to ze zrobilam miesiac przerwy z Bromergonem i foliowym -moze to ma wplyw / Cholera juz wie....

Hej. Nie miałam prądu do 17, później joga, weszłam na forum dla formalności bo liczyłam na ładną betę Ewis a tu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ewis wiem że Ci ciężko ale któryś z mrozaczków zostanie z Tobą, masz po kogo wrócić nie musisz od nowa całej procedury. Na ivf forum jest wiele ciąż właśnie z mrozaków. Pewnie kojarzysz Ikasię, pierwszy transfer się nie udał, od razu w nastepnym cyklu miała crio i jest w ciąży-tobie też tego życzę:sorry2:

Ewis - strasznie mi przykro :( To niesprawiedliwe...

Ja już krew oddałam, wyniki o 15.00. Już złapałam doła i zaliczyłam sesję wypłakiwania sie mężowi w mankiet. Wczoraj przyjaciółce. ogólnie to mam takiego doła, że ciągle chce mi się płakać/płaczę.

reklama
Ewis kochana przykro mi ale kolejny cykl powinien przyniesc fasolke. Zycze ci tego z calego serduszka...

Dziewczyny tak mysle i nie wiem czy kierujac sie do Kliniki Leczenia Nieplodnosci powinnam miec karte leczenia od lekarza prowadzacego? Zeby potwierdzic leczenie? No bo wyniki hormonow to wiem na 100 % a karta choroby?

Do góry