reklama
enni
Fanka BB :)
hej dziewczyny
Kto dzisiaj testuje nati35 i elianka? bo już się pogubiłam
Trzymam za wszystkie kciuki i wysokich bet życzę
Kto dzisiaj testuje nati35 i elianka? bo już się pogubiłam

Trzymam za wszystkie kciuki i wysokich bet życzę
enni
no oczywiście kasik36 jeszcze (kochana ja pamętałam pewnie dobrze wiesz o tym)

nati35
Cześć laseczki
Elianka czekam na wynik, pisz szybciutko!!!!!
Kasik co jest??? Napisz coś w końcu!!!!!
Enni ja mam dopiero testować we wtorek, czas mi się wlecze niesamowicie:-(
Elianka czekam na wynik, pisz szybciutko!!!!!
Kasik co jest??? Napisz coś w końcu!!!!!
Enni ja mam dopiero testować we wtorek, czas mi się wlecze niesamowicie:-(
enni
nati to jeszcze pare dni, dasz radę
tak się mówi ale po iui te 2 tygodnie stasznie się ciągną i czeka się te 14 dni na chwilę która może odmienić całe życie:-)

P
patu$ka
Gość
kasik no ja wlasnie chodze na NFZ i ni marzekam na mojego doktorka,moze dlatego ze znajomy? Myslimy ze jak do konca roku sie nie powiedzie to Klinika od razu...I moze faktycznie IUI? malzon ma dobre wyniki nasienia ruchliwosc i morfologia elegancko tylko ilosc jest ponizej normy bo 15 mln/ml...
nati35
Enni mi się teraz ciągnie sama końcówka, temp. póki co nie spada,(choć zawsze może spaść), ból piersi nie do wyrobienia, i nie wiem czy do 4 iui podejdziemy, bo już mamy tego psychicznie dość:-(
Dzień dobry!
No to widze, ze na pierwszy wynik muszę jeszcze te 2 h poczekać.
Patu$ka jedna rzecz Ci napisze. Ja idąc do kliniki nieplodnosci to myślałam, ze przekraczam bramy piekiel. Ze to miejsce dla naznaczonych i szukających ostatniej deski ratunku. A w gruncie rzeczy przyjemnie sie rozczarowalam. Dla mnie niczym sie to nie roznilo od zwykłej wizyty u lekarza.
Tylko sprzęt lepszy, pytania precyzyjniejsze i widać doświadczenie.
Nawet na ciaze tam zostałam, bo lepiej sie tam czuje niż w zwykłej poczekalni ginekologicznej.
Mam nadzieje, ze tak samo znajdziesz swoją klinike.
No to widze, ze na pierwszy wynik muszę jeszcze te 2 h poczekać.
Patu$ka jedna rzecz Ci napisze. Ja idąc do kliniki nieplodnosci to myślałam, ze przekraczam bramy piekiel. Ze to miejsce dla naznaczonych i szukających ostatniej deski ratunku. A w gruncie rzeczy przyjemnie sie rozczarowalam. Dla mnie niczym sie to nie roznilo od zwykłej wizyty u lekarza.
Tylko sprzęt lepszy, pytania precyzyjniejsze i widać doświadczenie.
Nawet na ciaze tam zostałam, bo lepiej sie tam czuje niż w zwykłej poczekalni ginekologicznej.
Mam nadzieje, ze tak samo znajdziesz swoją klinike.
P
patu$ka
Gość
Pole ja to w glebi mam nadzieje ze klinika to ostatecznosc,ale nie wykluczam takiej mozliwosci.
obawiam sie ze moj maz nie wytrzyma juz tego wszystkiego. Faceci roznie reaguja.Mimo ze nie mial oporow przed badaniem nasienia to przed samymi wynikami byl nie do zniesienia. Myslal ze to jego wina. On wie ze meska nieplodnsc ciezko i dlugo sie leczy. A jesli trafimy do kliniki nie wiem jak sie zachowa.
Kazdy ma swoje granice wytrzymalosci.
Jesli teraz sie nie uda to moze ta IUI pomoze...
obawiam sie ze moj maz nie wytrzyma juz tego wszystkiego. Faceci roznie reaguja.Mimo ze nie mial oporow przed badaniem nasienia to przed samymi wynikami byl nie do zniesienia. Myslal ze to jego wina. On wie ze meska nieplodnsc ciezko i dlugo sie leczy. A jesli trafimy do kliniki nie wiem jak sie zachowa.
Kazdy ma swoje granice wytrzymalosci.
Jesli teraz sie nie uda to moze ta IUI pomoze...
reklama
Podziel się: