reklama
I ja witam się w ten baaaardzo gorący dzień.
Elianka widze, że u Ciebie Twój M jest taki sam jak mój. Zawsze mówi trzeba poczekać, będzie ok a tak pogadać i wypłakać się na ramieniu to nie bo jak mówi za bardzo się przejmuję.
Elianka widze, że u Ciebie Twój M jest taki sam jak mój. Zawsze mówi trzeba poczekać, będzie ok a tak pogadać i wypłakać się na ramieniu to nie bo jak mówi za bardzo się przejmuję.
nati35
Fanka BB :)
Dzień doberek kobietki
Ewis czekamy na wynik!!!!! Daj szybko znać!!!!!!
Zaraziłam się mierzeniem temp.
i dziś mam 24dc, 9 dni po iui i trzeci dzień pod rząd mam 37,1st. piersi jak skała i jeszcze tak dużych nigdy nie miałam. Nie chce się nastawiać ale powoli mi odbija!!!!!!!!!!:-(
Ewis czekamy na wynik!!!!! Daj szybko znać!!!!!!
Zaraziłam się mierzeniem temp.

enni
Cześć piękne
Kasik36 krewkę już upuściłaś?:-)trzymam kciuki za wysoką betkę
a jutro kto testuje?
Asita życzę Ci żeby to była Twoja pierwsza a zarazem ostatnia iui:-) tzrymam kciuki
Kasik36 krewkę już upuściłaś?:-)trzymam kciuki za wysoką betkę
Asita życzę Ci żeby to była Twoja pierwsza a zarazem ostatnia iui:-) tzrymam kciuki

enni
Ewis testuje?
no to oczywiści kciuki
nati35 no no no może będziesz nastepna w kolejce do przenisienia się na wątek ciężarnych, oby tek

nati35 no no no może będziesz nastepna w kolejce do przenisienia się na wątek ciężarnych, oby tek

ladybea
enni z tego co pamiętam kasik36 na betkę idzie jutro, a dziś to chyba DZIEŃ EWIS. ODEZWIJ SIĘ KOCHANA JAK JUZ BĘDZIESZ COŚ WIEDZIAŁA.
reklama
ladybea
Jutro pierwszy dzien lata życzę kasik36 i eliance żeby wyjątkowo ciepło zaświeciło dla was słońce a dzień przyniósł dobre wieści.
nati &&&&&&&&&
nati &&&&&&&&&
Podziel się: