reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
U mnie temat bzykania odpada, więc muszę tu tylko pokryjomu pobzyczec.
Bzzzz bzzzz:rofl2:

Ja niestety tez żyje normalnie,a chciała bym ciazowo. Zeby tak za mnie ktoś ugotowal, zakupy zrobił,wanne umył:)
A z drugiej strony wcale nie żyje normalnie. Zakupy z samochodu przynosze na 3 razy, zeby nie dźwigać, prasuje po 4 rzeczy, bo jakos goraco mi na brzuch nie służy, obiad gotuje na raty, zeby nie wymiotowac od zapachów. Niby normalnie a nienormalne.

Kolezance mojej nie wyszło 9 iui:(
Kurcze ja uważa, ze to jest bez sensu, ze po prostu nie dla niej ta metoda.
Lekarz jej kazał odpuścić juz po 6, ze szkoda czasu.
Zreszta wg mnie tez pieniędzy, bo ona na te iui wydalawiecej niż ja na inv.
Widze jak dziewczyna sie łamie, bo jest ze wsi i niestety jej maz tez, więc jest taka moherowa mentalność. Ona w sumie jest gotowa na inv, ale co bedzie jak sie rodzina dowie.
Do tego małżonek uważa, ze nie maja problemu:szok: Ze w zasadzie ona biega do tej kliniki, bo ma takie widzimisie. W ogóle nie rozmawia na ten temat, jak cos to odchodzi od stołu jakby go temat nie dotyczył.
Ciezko mi sie na to patrzy, bo nie dość, ze problem to faktycznie jest z nim sama. Widze juz objawy totalnej depresji i zniechecenia do zycia.
Czasem mam ochotę wrzasnac na jej meza, zeby sie opamietal, bo sie zachowuje jak gbur. A wiem, ze mi nie wolno...

reklama
Pełna..czy Ciebie ktoś stąd wygania?nie zauwazyłam przez ten czas od mojego przybycia na przykład:)
i nie zauwazyłam tez zeby KAŻDĄ osobę która ma betę powyżej 10 wyganiano...chyba troche tu Pełna przesadziłaś:)

Pomyślałam że ja tez mam stąd uciekać, tylko mi wprost tego nie napisałyście :sorry:
Dobra skończmy już te tematy, potrzymajmy lepiej kciuki za testujące ;-)

Kurde Pole taka liczba IUI na pewno zrujnowała ją psychicznie, pogadaj z nią, wytłumacz że lepiej dla nich będzie podejść do tego ivf...przecież nie musi cała wieś o tym wiedzieć, Eevlee chyba kiedyś pisała że oni o ivf nikomu nie mówili bo mieszkają w małej miejscowości...ona musi żyć tak żeby być szczęśliwą a nie tak jak dyktuje jej wieś :crazy:
Może weź ją zaproś na nasze forum, troszkę się podbuduje, podtrzymamy ją na duchu :tak:
A na tego faceta to jednak bym ryknęła :angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny :-D Kiedyś troche udzielałam sie na tym watku, teraz was podczytuje i nie moge oprzec sie, aby nic nie na pisac.

Dziewczyny chyba troche za bardzo na skoczyłyscie na jane:szok:Dziewczyna zadala tylko pytanie a wy od razu do niej jakby po pelniła jakąś zbrodnie... Gdy komuś sie nie uda piszecie tule , przykro mi i takie tam slowa, ale zastanawiałyscie sie czy te słowa sa prawdziwe , bo skoro jane zadla tylko pytanie, miala nadzieje , ze moze z wami porozmawiac na kazdy temat,bo przeciez do tej pory tak było rozmawialyscie nie tylko o problemach z zajsciem w ciaze, wynikach, ale również o zyciu i innych sprawach, a traz nagle okazuje sie,ze nie można rozmawiac tu na kazdy temat. Przykre to bardzo co sie dzieje:tak: jedno jest pewnw ludzie z zazdrosci potrafia robic rózne rzeczy, po raz kolejny sie to potwierdza, bo nie przeszkadzały wam pewnie te pytania tylko zazdrosc , że jej sie udało.... A przeciez kazdemu sie nalezy to szczęscie.

Do góry