reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole - widzisz a ja mam taki nos, i wiem, że tak było. Coś za nagle i za szybko zniknęła.

smerfeta
- pomimo to, myślę, że jane wie, że mamy rację i tyle. No kto normalny, po iluś latach starań, no kto???, debatowałby, że będzie miał blade nogi... Proszę Cię.

A tak, żeby trzymać się wątku to dziś mój 5dc i zaraz zapodam sobie pierwszy Gonal :)

reklama
Parafina nie każdemu szkodzi :) Mnie tylko troszkę brzydzi (produkt ropopochodny) :D

Najbardziej uniwersalnym nawilżaczem jest chyba Humektan. Nie bardzo wiem co doradzić, bo w sumie do ciała używam oliwki a do twarzy na dzień filtr 50 spf a na noc oliwkę + krem cynkowy dla dzieci.

Tutaj jest lista kosmetyków, które mądre głowy rozebrały na części :)
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181149

Ostatnia edycja:
Esiek i inne dziewczyny, już nic nie mówcie bo podejrzewam ze jane jest bardzo przykro, czytam wszystko i naprawdę nie widzę w wypowiedziach jane niczego z czego można zrobić drake.Dziewczyna po prostu chciała się poradzić i tyle...A ze jest tutaj z wami już od dłuższego czasu, to pewnie traktuje was jak swoje dobre koleżanki a od tych koleżanek tak jej się dostało po uszach:-(

Esiek - dokładnie pamiętam i bardzo mnie irytowała. Już się raz wypowiedziałam na ten temat i więcej nie będę. Jedynie o co proszę to ciężarne jak chcą porad i ponarzekać to niech przejdą na inny wątek, tam na pewno znajdą zrozumienie.

Dzięki dziewczyny za stronki, jutro przestudiuje. Mam nadzieję że znajdę tam coś dla swej problematycznej cery z wysokim filtrem bo w rossmanie nie znalazłam.

Esiek, w kwestię opalania nie wnikałam bo sama jestem bladzioch i tak już mam, opalanie nie dla mojej skóry, a tym bardziej solarium. Uznałam to za wypowiedź z przymrozeniem oka

Jutro mam gina. Trzymajcie kciuki by po torbieli nie było już śladu :-(

No i mnie się dostało rykoszetem ;-) Blueskye wbrew temu co o mnie myślisz potrafię znieść krytykę i przyznać się do błędu. Przepraszam Cię jeżeli zirytowałam Cię pytaniami o farbowanie włosów i pedicure. Niestety nie jestem jeszcze w ciąży i nie mogę przenieść się na inny wątek :zawstydzona/y::-( Zresztą kibicuję Wam wszystkim i trudno byłoby mi teraz bez Was żyć. Jak któraś się za długo nie odzywa zwyczajnie się o nią martwię. Dobrze mi tutaj i obiecuję powstrzymać się od niestosownych pytań.

Jane mam nadzieję, że od nas nie uciekniesz, ja bardzo chcę dotrwać do Twojego rozwiązania:-)

Esiek, Ewis wiecie, że mi też przeszło przez myśl, że Kate wcale nie zaszła w ciąże tylko chciała nas zdenerwować. Ciekawe czy nie pojawiła się później pod innym nickiem;-) Nie udziela się na innych wątkach.

Widzę, że genna założyła nowy wątek zakwalifikowanych do IVF z rządowym dofinansowaniem.

Enni może Twój lekarz jest na urlopie? Teraz to już na bank z Twoją cytologią jest wszystko ok. W przeciwnym razie sam by zadzwonił, nie martw się.

hej Dziewczyny,
ja się z ciążowymi tematami już przeniosłam na wątek ciążowy, ale z Wami chciałabym zostać. To pierwsze forum, na którym kiedykolwiek, cokolwiek napisałam i dzięki Wam łatwiej mi było przez te ostatnie miesiące. Teraz trzymam za Was kciuki z całych sił. Za testujące w najbliższym czasie Kasik36, Ewis, za rozpoczynającą stymulację Esiek, za wchłonięcie torbieli Smerfety, za cudeńko Pole, za walczące i bardzo ostatnio doświadczone blue i Gizas, za eliankę też po strasznych przeżyciach, za wyniki cytologii enni, za zdrowy przebieg ciąży jane, za Was wszystkie (przepraszam te z Was, których w tej chwili nie wymieniłam). Trzymam kciuki z całych sił!!! I przesyłam Wam wiruski ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od siebie chciałabym dodać, że to nie jest tak, że strach znika, że się zapomina tak łatwo o tym, co było złe, że to znika w jakiś cudowny sposób. To pewnie zależy od kobiety, ale ja jeszcze częściej czuję strach niż radość. Ale każda pewnie radzi sobie z tym w inny sposób. Co do jane, to na pewno nie chciała nikomu zrobić przykrości swoimi pytaniami.

Ostatnia edycja:
reklama
No dziewczyny spoko. Nowy dzień więc bez kłótnki.

Enni chciałam Ci napisać że u mnie tez lekarka nie odbierała telefonu jak czekałam na wyniki cytologi (później powiedziała że mówiła że da znac jak je bedzie miała a jak nie miała to nie była łaskawa odebrać telefonu) ale przeczytałam, ze u Ciebie 5 tygodni :szok:. A ten twój lekarz to w jakimś gabinecie gdzie jest recepcjonistka może zadzwoń i się dowiedz. Tak jak Kasik36 mówi może jest na urlopie trzymam kciuki.

Do góry