reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole - widzisz a ja mam taki nos, i wiem, że tak było. Coś za nagle i za szybko zniknęła.

smerfeta
- pomimo to, myślę, że jane wie, że mamy rację i tyle. No kto normalny, po iluś latach starań, no kto???, debatowałby, że będzie miał blade nogi... Proszę Cię.

A tak, żeby trzymać się wątku to dziś mój 5dc i zaraz zapodam sobie pierwszy Gonal :)

reklama
Parafina nie każdemu szkodzi :) Mnie tylko troszkę brzydzi (produkt ropopochodny) :D

Najbardziej uniwersalnym nawilżaczem jest chyba Humektan. Nie bardzo wiem co doradzić, bo w sumie do ciała używam oliwki a do twarzy na dzień filtr 50 spf a na noc oliwkę + krem cynkowy dla dzieci.

Tutaj jest lista kosmetyków, które mądre głowy rozebrały na części :)
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181149

Ostatnia edycja:
Esiek i inne dziewczyny, już nic nie mówcie bo podejrzewam ze jane jest bardzo przykro, czytam wszystko i naprawdę nie widzę w wypowiedziach jane niczego z czego można zrobić drake.Dziewczyna po prostu chciała się poradzić i tyle...A ze jest tutaj z wami już od dłuższego czasu, to pewnie traktuje was jak swoje dobre koleżanki a od tych koleżanek tak jej się dostało po uszach:-(

Esiek - dokładnie pamiętam i bardzo mnie irytowała. Już się raz wypowiedziałam na ten temat i więcej nie będę. Jedynie o co proszę to ciężarne jak chcą porad i ponarzekać to niech przejdą na inny wątek, tam na pewno znajdą zrozumienie.

Dzięki dziewczyny za stronki, jutro przestudiuje. Mam nadzieję że znajdę tam coś dla swej problematycznej cery z wysokim filtrem bo w rossmanie nie znalazłam.

Esiek, w kwestię opalania nie wnikałam bo sama jestem bladzioch i tak już mam, opalanie nie dla mojej skóry, a tym bardziej solarium. Uznałam to za wypowiedź z przymrozeniem oka

Jutro mam gina. Trzymajcie kciuki by po torbieli nie było już śladu :-(

No i mnie się dostało rykoszetem ;-) Blueskye wbrew temu co o mnie myślisz potrafię znieść krytykę i przyznać się do błędu. Przepraszam Cię jeżeli zirytowałam Cię pytaniami o farbowanie włosów i pedicure. Niestety nie jestem jeszcze w ciąży i nie mogę przenieść się na inny wątek :zawstydzona/y::-( Zresztą kibicuję Wam wszystkim i trudno byłoby mi teraz bez Was żyć. Jak któraś się za długo nie odzywa zwyczajnie się o nią martwię. Dobrze mi tutaj i obiecuję powstrzymać się od niestosownych pytań.

Jane mam nadzieję, że od nas nie uciekniesz, ja bardzo chcę dotrwać do Twojego rozwiązania:-)

Esiek, Ewis wiecie, że mi też przeszło przez myśl, że Kate wcale nie zaszła w ciąże tylko chciała nas zdenerwować. Ciekawe czy nie pojawiła się później pod innym nickiem;-) Nie udziela się na innych wątkach.

Widzę, że genna założyła nowy wątek zakwalifikowanych do IVF z rządowym dofinansowaniem.

Enni może Twój lekarz jest na urlopie? Teraz to już na bank z Twoją cytologią jest wszystko ok. W przeciwnym razie sam by zadzwonił, nie martw się.

hej Dziewczyny,
ja się z ciążowymi tematami już przeniosłam na wątek ciążowy, ale z Wami chciałabym zostać. To pierwsze forum, na którym kiedykolwiek, cokolwiek napisałam i dzięki Wam łatwiej mi było przez te ostatnie miesiące. Teraz trzymam za Was kciuki z całych sił. Za testujące w najbliższym czasie Kasik36, Ewis, za rozpoczynającą stymulację Esiek, za wchłonięcie torbieli Smerfety, za cudeńko Pole, za walczące i bardzo ostatnio doświadczone blue i Gizas, za eliankę też po strasznych przeżyciach, za wyniki cytologii enni, za zdrowy przebieg ciąży jane, za Was wszystkie (przepraszam te z Was, których w tej chwili nie wymieniłam). Trzymam kciuki z całych sił!!! I przesyłam Wam wiruski ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od siebie chciałabym dodać, że to nie jest tak, że strach znika, że się zapomina tak łatwo o tym, co było złe, że to znika w jakiś cudowny sposób. To pewnie zależy od kobiety, ale ja jeszcze częściej czuję strach niż radość. Ale każda pewnie radzi sobie z tym w inny sposób. Co do jane, to na pewno nie chciała nikomu zrobić przykrości swoimi pytaniami.

Ostatnia edycja:
reklama
No dziewczyny spoko. Nowy dzień więc bez kłótnki.

Enni chciałam Ci napisać że u mnie tez lekarka nie odbierała telefonu jak czekałam na wyniki cytologi (później powiedziała że mówiła że da znac jak je bedzie miała a jak nie miała to nie była łaskawa odebrać telefonu) ale przeczytałam, ze u Ciebie 5 tygodni :szok:. A ten twój lekarz to w jakimś gabinecie gdzie jest recepcjonistka może zadzwoń i się dowiedz. Tak jak Kasik36 mówi może jest na urlopie trzymam kciuki.

Do góry