reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jane, cały weekend podglądałam, czy jesteś już po teście i dzisiaj się doczekałam :-) Gratuluję już wstępnie i dosiadam się na szpilkową ławeczkę :tak:
Ewis, trzymam kciuki za wgryzanie, na pewno będzie dobrze:tak:
Kasik, kciuki za IUI, uda się tym razem :tak:

Genna czyli wizyta owocna :tak: Rozumiem że teraz IUI będziecie robić w Invimedzie?
pełna nad tym się zastanowimy, teraz tą za tydzień zrobie na miejscu, a czy do 4iui to nie wiem czy podejdziemy
Moja koleżanka rodziła i nie miała zastrzeżen, a jak chodziłaś do szkoły rodzenia tam to już wogole fajnie :) a Nowa urodziła już?

Genna co to znaczy, że macie nr 15 na liście? Wpisał Was dzisiaj gin czy sami się zapisaliście? Jak to się robi? Invicta ma dofinansowanie dla 300 par podobno. Jakie dokładnie są kryteria? Rozmawiałam dzisiaj ze swoim ginem na ten temat ale mówi, że nie mają jeszcze dokładnych wytycznych a program rusza już 1 lipca więc norma w Polsce ;-) Ja też miałam Menopur w tym cyklu, ładniej mi urosły pęchole i ładniejsze endo było niż po clo. Drogi trochę jest ale czego się nie robi :-)
smerfeta nr 15 na liście tzn że załapiemy się bo maja na ok 250 par dofinansowanie, ale dokładnie jeszcze nic nie wiadomo, jak będą mieli podpisana umowę i będą coś wiedzieli to będą dzwonic, gin sam nas zapisał:)
no właśnie menopur drogi a powodzenie iui u nas powiedział że to jak gra w totolotka :/ możemy zrobić jeszcze 2 , czyli tą za tydzień bo już stymulowana clo jestem,a co do 4 to mam w tej chwili mieszane uczucia, ale jakbyśmy się zdecydowali to w ogóle kazał robić tylko jak będzie z prawego jajnika owu , bo do lewego jajowodu ma zastrzeżenia po obejrzeniu zdjęć z hsg, no i po wywidzie, jak było podczas laparo.

Ja dziś zaniosłam do pracy L4 i już wszystko jest oficjalnie. Umówiłam się, że będę przychodzić, część zadań pociągnę, część poprzekazuję, ale już z większym luzem i dystansem. No i mam nadzieję, że na dobre wrócę dopiero za 1,5 roku. Oczywiście jestem w stresie, bo nie bardzo widzę u siebie jakieś objawy, a wizyta za 2 tyg :sorry2:

reklama
Pole, a kiedy Ty masz wizytę? Pamiętam, że w zeszłym tyg.pisałaś, że za ponad tydzień. Trzymam kciuki, żeby u malucha było wszystko superdobrze :tak:

Do góry