reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
smerfeta tempka taka przez ostatnie dni: 36,92 36,85 36,83 a dziś 36,93 a dziś jest 13 dzień po owulce co u mnie się bardzo rzadko zdarza... przeważnie w 11 dniu mam @.... no i nie utrzymuje się tak wysoko nigdy... dobrze, że miałam zajęcie w weekend bo bym chyba ześwirowała... teraz siedzę jak na szpilkach i cały czas mam wrażenie, że @ w każdej chwili przyjdzie...

a co do biegu to drużynowo mamy 82 miejsce na 162 sztafety ... mój czas to 17:58:)

reklama
smerfeta no pewnie jak nie spadnie to siknę ale serio nie wieżę w to że się utrzyma:-( już nie raz się tak nakręcałam a potem tylko rozczarowanie przychodzi...
a dystans miał być 4 km ale coś organizatorzy pokręcili i zrobiło się z tego 3,3 km więc niedużo ale to bieg charytatywny więc liczy się udział ;-)

Jane trzymam kciuki za sikańca :tak:
Ewis pewnie Ci się maluchy wgryzają stąd plamienie, więc się nie martw, tylko relaksuj i odpoczywaj :-)
Kasik36 trzymamy kciuki za pozytywne zakończenie tej IUI :-)
Smerfeta i oczywiście kciuki za twoją stymulację :tak:
Też się chyba wybierzemy na Kac Vegas, może w środę bo mamy 3 rocznice ślubu....chociaż już sama nie wiem czy warto, mi się najbardziej podobała 1 cześć a druga już mniej, więc pewnie trzecia mi się nie spodoba ;-)
Ja mam dziś wizytę, dowiem się ile mój pączuś waży, no i co dzieję się z szyjką, bo od kilku dni odczuwam przykurcze i martwię się że to już objawy porodu :szok:

hej.... od 6 jestem w lekkim szoku:szok::szok: na teście wyszedł mi cień!!!!!!! pierwszy raz w życiu
byłam na becie i za kilka godzin się wyjaśni!!!!!!
chyba zeświruję!!!!!

Pełna a to już czas na poród czy jeszcze przydałoby się trochę potrzymać pączusia w brzuszku? Mi tak samo podobała się pierwsza część Kaca, druga już słabiej, za to trzecia odchodzi już od tej konwencji - impreza, picie i dziura bo nie wiadomo co się stało, więc to w sumie inna głupkowata komedia z tymi samymi aktorami. Mój mąż popłakał się ze śmiechu :-D

reklama
Do góry