reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witajcie :)

Jane oglądałam twój wykres temperatur, wygląda na to że ktoś siedzi u Ciebie :-)
O której masz wyniki? czekamy

Pełna - och siedzę w domu, nic nie robię, czytam, oglądam tv, pójdę na spacerek - ale się czas mi wlecze ;-)

Dzisiaj będę robić ciasto na urodziny mojej teściowej to trochę mi zleci, bo biedaczka chora.

Jane nie ma bata, to musi być TO :tak::-) Jezu jak się cieszę, prawie jak by to była moja ciąża;-) Czekam na potwierdzenie w postaci wieeeeeeeeeelkiej bety:szok::-D:tak:

A ja w między czasie zacznę robić listę czerwcową:
Ewis: 06.06.2013.
Kasik36: 08.06.2013.

Ostatnia edycja:
smerfeta, ewis, kasik dzięki:-)
odświeżyłam stronę z wynikami już chyba z 5 razy:rofl2: a przecież za wcześnie ale cóż poradzę... wy mnie rozumiecie:tak:

Jane super !!!! Gratulacje!!! Skoro blada kreska to musi być ciąża, ehh przypomniałaś mi jak u siebie zobaczyłam bladziocha, cudowne uczucie pomieszane ze stresikiem :-D No rusza się coś na tym forum, co chwile ciąża, oby tak dalej :-):-D Czekamy na betę :tak:
Smerfeta ciąża jest donoszona w 38 tyg, więc mała niech jeszcze chwile posiedzi :tak:Chyba jednak wybierzemy się na ten Kac Vegas :-)

dokładnie tak jak piszesz pełna... radość pomieszana ze stresem ... bo tyle na to się czeka a jak w końcu (chyba) się udało to się stresuję;-)

Witam dziewczynki
Jane cieszą mnie takie wieści po weekendzie , w końcu cos się ruszyło na naszym forum :) wiec czekam z niecierpliwością na wyniki:)juą po cichutku gratuluje :-) ogarnęłam się w pracy, zaraz wasze posty ogarne i odpowiem na pytania bo widziałam że kilko było co do mojej wizyty w Invimedzie:)
Pełna boshe ty już zaraz się wypakujesz:szok::szok::szok: , kurcze a dopiero co zaszłaś:) gdzie planujesz rodzic?

reklama
Do góry