reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
no to ja tak..jak napisała Pole(dzięki Pole:*)
nic.../

prawdopodobnie to choroba autoimmunologiczna...
zabijam swoje własne komórki.
czekają mnie teraz kariotypy i badania genetyczne.

póki z tym nic nie zrobię-nawet in vitro nie dla mnie.
póki co-czekam na czwartek-mam wizytę wiec dowiem się nieco wiecej...

dzięki za kciuki...ja za Was też trzymam...
Ewiś..za Ciebie mocno..mocno teraz:)

reklama
Ewis kochana, cudownie 3 zarodeczki:) to teraz odpoczywaj
blue, sprwdzcie dokładnie co i jak, najważniejsza diagnoza, potem odpowiedni lekarz do tego , więc nadal 3mam kciuki Za ciebie:)
Najpierw pól dnia miałam mdłości i spotkanie trzeciego stopnia z wielkim uchem a popołudniu spanie, jak jak Kochanowski CLO:)
Dziewczynk miłego weekendu zycże odezwę sie w niedziele wieczornej i zdam relacje jak było w invimedzie w Gdyni :)

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki jutro o godzinie 13:20 :-) Rano jadę jeszcze do szkoły bo mam ostatni zjazd więc muszę odbębnić obecność;-) Odezwę się około godz 17. Miłego weekendu:-)

W ramach odstresowania się przed jutrzejszą IUI wybrałam się z M do kina na Kac Vegas III. Powiem wam tylko tyle, że to najgorsza część. Moim zdaniem II była najlepsza. Dobrze, że to III i ostatnia :-D

Ostatnia edycja:
Kasik a my tez mieliśmy się na to wybrać bo mój lubi takie glupawe komedię... Będę myśleć o tobie jutro!!!
Mi się udalo neta złapać:) juz przygotowalam się na jutro:) a wrednoty dalej nie ma... Dziwne..
Genna powodzenia:)
Dobranoc

Ewis super!!!!!:-D, jak naprodukowałaś tyle pęcholi to było co wybierać!!!!!
Wypoczywaj i dbaj o siebie!!!
Kasik DO DZIEŁA!!!!!!!!&&&&&&&&&&:-)
Blue tylko się nie stresuj, będzie dobrze, dobry lekarz i prawidłowa diagnoza i będzięcie rodzicami...

Hej! ależ tu cichutko dzisiaj :)

Kasik36, jak pęchole i endo przed iui? Mam nadzieję, że wszystko w porządeczku :)
Ewis, łoł! trojaczki!!!! :szok::-D co na to Twój mężulek?
Blue, przykro mi że tak wszystko się potoczyło... myślałam że robiliście już z mężulem kariotypy. Daj znać co orzekł doktorek
Jane już pewnie mistrzem sztafety została ;-)
Genna bierzesz clo rano czy na noc? mi lekarz nakazał brać clo na noc właśnie po to by nie odczuwać negatywnych efektów clo.

miłego ciężąróweczki i staraczki!!!! idę pomęczyć się na Kac Vegas po tak wspaniałej recenzji Kasik36 :-D ;-)

Kasik 3 miałam kciuk więc poproszę w nagrodę ładna relacje:)
run jane run :)
smerfeta, ja biorę 2x1 clo więc na i rano i wieczorem:/
wrocilismy z konsultacji pełni nadziei:) wizyta trwała 30 min lekarz konkretny:) mamy nr 15 na lis ie do refundowanego ivf , mamy jeszcze sprobowac 1-2 inseminacji bo akurat wszystko sie wyjaśni z dofinansowaniem, a ostatnia mamy zrobic nie z clo a z fsh czyli jakiś menopur......cieszę sie ale z drugiej strony liczę na cud , więc działamy i czekamy na telefon z kliniki kiedy wszystko rusza, okazało sie ze niestety moje jajowody mimo udroznienia cos nie stykają, są niepełnosprawne:p i prawdopodobnie ruch rzesek szwankuje.
Wpadłem na chwilke zeby wam napisać co i jak a teraz lecę na rodzinna imprezę:)

reklama
Hej dziewczyny, fajnie, że czekacie na wieści ode mnie. Właśnie wróciłam :-) Pęchole chyba pękły dzisiaj rano bo strasznie mnie bolało po lewej stronie. Gin mówi, że super czas. Trochę mnie dzisiaj zakuło podczas zakładania cewnika i mówił, że mogę mieć plamienie, nigdy nie miałam, zobaczymy, na razie jest czysto.

Genna co to znaczy, że macie nr 15 na liście? Wpisał Was dzisiaj gin czy sami się zapisaliście? Jak to się robi? Invicta ma dofinansowanie dla 300 par podobno. Jakie dokładnie są kryteria? Rozmawiałam dzisiaj ze swoim ginem na ten temat ale mówi, że nie mają jeszcze dokładnych wytycznych a program rusza już 1 lipca więc norma w Polsce ;-) Ja też miałam Menopur w tym cyklu, ładniej mi urosły pęchole i ładniejsze endo było niż po clo. Drogi trochę jest ale czego się nie robi :-)

Smerfeta daj znać jak Ci się podobał film :-D Ja nie mówię, że jest zły ale poprzednie części były bardziej śmieszne, głupawe jak mówi jane;-):-):-D Najfajniejszy jest koniec, już po części napisów więc nie wychodźcie za wcześnie z kina:-D

Do góry