reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dagna dzięki za przepis, wyglądasz super;) dzięki za rady:-) ja niestety jestem spaslak mam 169 cm i 80 kg:eek: przez tarczyce w przeciągu 4 lat przytyłam 20kg:szok: i nie umiem schudnąć mimo że hormony mam już ok

reklama
yoanna ja właśnie już dawno zrezygnowałam z takiego podejścia i ćwiczę cały czas... no może po owulce bardziej uważam ale regularnie biegam i gram w squasha... staram się też jeździć na rowerze i ćwiczyć w domu... nie wierzę w cuda, że po ciąży będzie lepiej niż teraz:sorry: poza tym czuję się o niebo lepiej jak się poruszam:-)

Dagna91 to pierwsze zdjęcie widać, że z profesjonalnej sesji więc ciężko porównać ale teraz też wyglądasz dobrze, myślę, że jak zrzucisz 8-9 kg to zostanie z Ciebie cień kobiety :-);-):-D 2-3 kg w zupełniści wystarczy, pamiętaj, że jak ćwiczysz to męśnie ważą więcej niż tłuszcz i waga nie zawsze jest adekwatna do wyglądu. Ja tak miałam jak zaczęłam chodzić codziennie z kijkami (5 dni w tygodniu po 8 km w ciągu godziny i 15 minut, podobnie jak kasica82) w sezonie letnim a poza sezonem na bardzo intensywny aerobic 3 razy w tygodniu. Mimo, że zrzuciłam boczki i brzuch przybyło mi kg. Przybyło mi też centymetrów w biuście ale bardziej rozrosły mi się "bary" oczywiście niż biust (niestety). Czytałam ostatnio w laboratorium, że przed badaniem krwi nie powinno się ćwiczyć min 24 godziny. No i weź tu człowieku wycyrkluj kiedy ćwiczyć, jak nie badania krwi to hodowanie pęcherzyków albo IUI, beta itd.;-) Każda wymówka jest dobra :-);-):-D

Blueskye
trzymam kciuki do jutra, może Wasze komóreczki potrzebują więcej czasu. Jest jeszcze nadzieja na szczęśliwe zakończenie więc czekamy.

Jane zgadzam się z Tobą w 100% co do ptasiego mleczka:-D

Ostatnia edycja:
Enni: ja w przeciągu 3 lat, przytylam 30:| i ja myślałam ze to od większej ilości spozywanych posiłków...a poszłam do endo i powiedziałam jej ze nie mogę schudnąć i pow ze to pewnie większość woda w organizmie, no i proszę bardzo w ciagu roku ubyło mi +10kg, nic nie robiąc...a te 7 to juz moja zasługa:D ja muszę zacząć ćwiczyć:| ale jestem taka leniwa ze eh:|

Jane, ja też uwielbiam to samopoczucie po tym, jak się poruszam. Tylko tę problemy z mobilizacją. Chociaż teraż z bieganiem już złapałam rytm i było super. No ale taraż pauza, nie chcę kusić losu.

tak dokładnie endorfinki zawsze dobrze na mnie działają :tak: a na twoim miejscu też bym się teraz wstrzymała ale ty już masz prawdziwy powód do "uważania" ;-) ja póki co nie mam więc staram się czas wykorzystać jak mogę. W sobotę biegnę w sztafecie 4 km więc muszę trenować żeby mieć dobry czas:-)

reklama
tak już się wciągnęłam na dobre:-) i chciałabym truchtać nawet w ciąży ale jak to będzie to zobaczę...najwyżej się przerzucę na spacerowanie :tak:

Do góry