reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
ze mnie sobie robią jaja..wczoraj rano mieli zadzwonić..czekałam do 12..zadzwoniłam..a pani w rejestracji mówi ze"biologowie byli rano ale poszli i będą po 15".
ok...czekam na 15..dzwonię..nic... w koncu się dodzwaniam i pani mówi ze zadzwoni"rano,zaraz po ósmej"bo komórka żadna się nie zapłodniła ale jeszcze jest szansa bo sa jasne...:eek:

ok..czekam rano...czekam..czekam...zrobiło sie zaraz po 9 ..dzwonię.l.nikt nie odbiera...dzwonie...i słyszę ze pani biolog zadzwoni za pól godziny.minęła ponad godzina..dalej nikt nie zadzwonił.

rozumiem ze spisali na straty..to po co sie zajmowac takim czymś.ale nawet jak sie nie udało to chyba mam prawo o tym wiedzieć...
i sie posypałam..siedzę..ryczę...
gapię sie w telefon jak czub...
i jeszzcze patrze przez okno na rzekę która zaraz wyleje...i rzygac mi sie chce tym wszytskim.

reklama
BLUE WSZYSTKIE MYŚLI SKUPIONE NA TOBIE
JANE JANE JANE POZYTYWNE MYŚLENIE TO POŁOWA SUKCESU, WIĘC PROSZĘ JE WŁĄCZYĆ NAJLEPIEJ NATYCHMIAST :tak:
MAM NADZIEJĘ, ŻE UDA MI SIĘ WZIĄĆ URLOP W PIATEK I IŚĆ NA MONITORING. CZY DOBRZE PAMIĘTAM ŻE DAGNA TEŻ W PIATEK MASZ WIZYTĘ?

blue kurcze jak o ni mogą tak ludzi traktować:szok::szok: trzymam nadal kciuki!!!!!!

ladybea ok włączam pozytywne myślenie ... wystarczy tego PMS;a:rofl2:

smerfeta dziś mam squasha więc inaczej się wyżyję :-)

Blue , oni sobie naprawdę jaja robią!!!!!!! jak można być tak nieodpowiedzialnym, ja rozumiem u nich to chleb powszedni ale niech wezmą pod uwagę czekających na jakąkolwiek wiadomość:( blue nadal 3mam kciuki :*

Blue, jesteśmy z Tobą!!! To jest serio nie do pomyślenia takie traktowanie!!! Zero wyobraźni z ich strony. Ehhh. Podpalimy im wycieraczkę, jak będzie trzeba!!!
A tymczasem trzymam kciuki wciąż i wierzę, że się uda &&&&&&
Jane, no właśnie, ma być pozytywne myślenie. Spróbujesz metody, która JEST SKUTECZNA, już wkrótce zobaczysz sama.

Smerfeta to my podobne babki jesteśmy :-);-):-D Ja trenowałam siatkówkę 4 lata ale w podstawówce, później długo się obijałam a od 5 lat zaczęłam być ze sportem za pan brat (kijki, basen, aerobic, aquaaerobic) :-D Dzisiaj rano się ważyłam, równo 60 kg :szok: Na śniadanie już tylko owsianka z activi :zawstydzona/y:

Blueskye jestem w szoku, jak można tak traktować ludzi i to za grube pieniądze, masakra jakaś. Nie liczą się w ogóle z uczuciami, przecież to nie fabryka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Blue ja ciągle trzymam kciuki, będę czekać na smska od Ciebie bo nie będę miała teraz dostępu do necika...
Yoanna a który będziesz miała tydzień ciąży w środę?
Dagna ale Ty laska byłaś :szok: ale teraz wyglądasz normalnie a nie jakoś grubo, więc nawet nie musisz więcej chudnąć
Pole mi wychodzi to balangowanie bokiem, wczoraj strasznie bolał mnie brzuch, nospa pomogła, a dziś w nocy skurcz łydki, muszę wrócić do asparginu...
Dobrze pamiętam że dziś Ewis ma punkcję?
Laski ja was podziwiam za waszą aktywność :tak: i zazdroszczę samozaparcia, ale mam plan żeby po ciąży wyglądać lepiej niż przed :tak: Wczoraj oglądaliśmy z emkiem moje zdjęcia sprzed ciąży i nie mogliśmy wyjśc z podziwu jaka laska byłam, a zawsze mi się wydawało że taka grubaska, a teraz jak patrze to chudzinka hehe
Genna ładne masz wyniki

Ostatnia edycja:
Pałna, jutro będzie 5t0d, więc wcześniutko. Co oni mogą tam zobaczyć?
No właśnie, punkcja Ewis... Trzymam kciuki i czekamy na wieści&&&

reklama
mój mąż sie wkurzył i zadzwonił prosto do docenta.ten przepraszał..ale myślał ze juz wiemy...

komórki się zapłodniły,ale słabo sie rozwijają...za dwa dni podejmiemy decyzje czy transfer czy zaprzestajemy hodowli.raczej mam sie nie nastawiać na nic dobrego...

Do góry