reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dagna91 to będziemy miały IUI w podobnym terminie, mi powinno wypaść w niedzielę 9 czerwca ale klinika nieczynna, nie wiem co doktor zaproponuje, on przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki ale piątek może być za wcześnie a poniedziałek za późno :-( Chyba, że po menopurze tak mi urosną pęcherzyki, że da wcześniej zastrzyk na pęknięcie. To ładną wagę masz, a ile masz wzrostu?

hej
wróciłam i już namieszałam :laugh2: coś kliknęłam i dodałam kasik ostrzeżenie :sorry:
sorry to jaka pomyłka... spróbuje to jakoś odkręcić.

blue trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&& daj szybko znać co i jak

muszę ogarnąć chatę i potem wpadnę:tak:

Blue kochana jak tam poszło, napisz prosze bo my tu jak na ścięcie czekamy, ciagle odswiezam stronke:)
mam juz wyniki badań: tsh 0,92 (0,55-4,78) rok temu miałam 2,68 i endo zbila mi do 0,69 więc bez żadnych leków jest super:) a prolaktyna 19,44, (3,34-26,72) a miałam 11,2 w zeszłym roku ale mieszcze sie w normie:) a AMH za 10 dni:)

Enni: ja jem mało, staram sie ograniczać porcje tak zeby były małe, wiec tak 5 posiłków małych w ciagu dnia mi wychodzi i ostatni posiłek jem 3 h przed spaniem:) i tyle:) no i zbilam tarczyce wiec to tez miało wplyw;)aaa no i słodyczy tez jem mniej;) a z rzeczy nie zdrowych to u mnie leci cola,pepsi i inne gazowane bo jestem od tego uzależniona, na fast foody tez sobie pozwalam ale juz nie tak jak kiedyś, ograniczylam to do minimum:) ja nie umiem byc na diecie:| ale teraz muszę zacząć ćwiczyć;| bo mi skóra klapie:|

Kasik: ja tez myśle ze bede miała w pon bo w niedziele chyba nie ma jak:| a co do wzrostu to 164 i zawsze wazylam 50-51kg;) a jak zaczęły mi hormony buzowac to nagle zrobiło mi sie 80;/:/:/ ale powoli wracam:p

Pozniej moze wrzuce Wam fotki jak wyglądałam:p

Blue:???

Ostatnia edycja:
Dagna91 ja mam 173 i ważę 60 kg a to i tak najwięcej w całym swoim życiu :-);-):-D Przeszkadzają mi boczki i dodatkowe kilogramy, zawsze byłam szczupła więc to dla mnie nowe doświadczenie. W dniu ślubu, czyli 2,5 roku temu ważyłam 51 kg, skóra i kości :szok: a normalnie ważyłam 55 kg, wtedy czułam się najlepiej. Ale sama sobie jestem winna, od czasu IUI przestałam chodzić na aerobic, odżywiam się aż za bardzo systematycznie;-) a najgorsze to słodycze wieczorami. Dzień bez ptasiego mleczka to dzień stracony :zawstydzona/y: i nie mówię tu o 1 czy 2 kawałkach ale o całej warstwie, ostatnio nawt mega paczki :-);-):-D:szok:

Witajcie dziewczyny

Blue - prosiła, żebym do Was napisałam info. ponieważ na razie nie ma dostępu do internetu - żadna komórka na razie się nie zapłodniła, jutro o 8 rano mają do Blue dzwonić.

Także trzymajcie kciuki!!!

reklama
Do góry