reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Genna kurcze strasznie mi przykro, że nie udało się, miałam nadzieję że Twój maluch jednak będzie starszy od mojego...kurcze no;/ co do staranek powiem szczerze, że jakoś opadły chęci, a może po prostu w końcu wyluzowałam....nie ma takiej presji, że wróciliśmy to od razu do dzieła....byłam rano u doktorka ale długo coś nie przychodził i po 30 minutach musiałam uciekać do pracy, zadzwoniłam i powiedziałam że dłużej nie mogę czekać no i jak zdążę to podjadę później.

Po weekendzie strasznie trudno było wrócić do pracy, było cudownie :) nawet przeszło przez myśl aby faktycznie spakować się i przeprowadzić do Norwegii, zupełnie inne życie, spokojniejsze itp.
Bratanek przeszczęśliwy, na 4 dni zapomniał o rodzicach było tylko ,, ciociiiiiiiii'' :D:D:D

ja po 15 będe miała wieści.
no to 3mam kciuki za dobr3e wieści :) i seksik na szkiełku :) hmmm tylko kto za mnie popracuje :)

Genna kurcze strasznie mi przykro, że nie udało się, miałam nadzieję że Twój maluch jednak będzie starszy od mojego...

Lebra no trudno to ty będziesz pierwsza i przetrzesz szlaki, ale spoko ok 16 czerwca kolejna iui :) jak dodzwonię się do doktorka, bo potrzebuje receptę na clo :)

No wlasnie Dagna, naczelna optymistka forum tez musi skads brać energię i optymizm...proponuje z iui:-)
A u nas to różnie, jednego dnia są pełne obroty np. wsiadamy do samochodu i jedziemy 900km, a drugiego nie ma komu szklanki umyć.
Genna trochę trafilas...bo kawa mnie odrzuca totalnie, nawet zapach. Dwa razy wydawało mi sie, ze mam ochotę i po dwóch lykach ladowala w zlewie.

Pelna a ja nawet myślałam, ze Ty numer nam wywinelas i po kryjomu poszłas rodzic. Wiem, ze jeszcze trochę za wcześnie, ale biorac pod uwagę Twój balangowy tryb zycia to...
A poważnie to zazdroszczę kondycji i ze nie jesteś ociezala chociaż w ciazy;-)

Dagna, jeszcze nie wiem kiedy iui. Jeśli wszystko ułoży się tak jak powinno to pewnie ok 17 czerwca... i będę musiała przełożyć wizytę u alergologa ehhh swoją drogą i tak głupio mi przed alergologiem bo już w 2010 roku prosiłam o leki łagodne by ewentualnej ciąży nie zaszkodzić... i teraz znowu to samo powiem... żenada :sorry: :zawstydzona/y:

Pełna to Ty elegantka pełną gębą na weselichu!!! niewielu udaje się całą noc w szpilkach wytrzymać :)
Blue, wracając do domu będę przebierać nogami ze zniecierpliwienia i gdy w domu dopadne neta zaraz sprawdzę co u Ciebie. Mooocno trzymam kciuki za 3 piękne zarodeczki!!!

Kumpela poszła do naprocentrum i tam ginka powiedziała jej że właściwy progesteron po owu powinien wynosić 20 a ja zawsze mam prawie 11 :shocked2::szok: niby w widełkach mieszczę się, ale te widełki to chyba tak jak przy tsh...

Cześć dziewczynki :-) W pracy tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć i tak odkładam na później większość bo słoneczko ślicznie świeci i kawka na dworze taka smaczna ;-)
Widzę, że zakupki Was bardzo interesują, więc zaspokoję Waszą ciekawość (Pole, Smerfeta, genna) i pochwalę się co kupiłam. Byłam w Fashion Hause bo były duże wyprzedaże i tak wydając prawie pół wypłaty kupiłam: 2 pary Levisów, pasek i szalik Levisa, sandały Gino Rossi, 3 pary stringów z Triumpha, 3 bluzeczki z Monnari, 2 bluzeczki z DanHena, sukienkę z DanHena, 5 par stopek z Reeboka i Pumy. I to chyba wszystko bo już się pogubiłam :-);-):-D M też się obkupił, łaził po sklepach sam prawie 5 godzin, jak na niego to sukces :szok:

Blueskye z niecierpliwością czekam na wieści.

Smerfeta szkoda, że naturals się nie udał :-( Może kolejna IUI w końcu się powiedzie, tego Ci z całego serca życzę. Będziesz miała IUI tydzień po mnie bo ja około 10 czerwca.

A ja właśnie wciągnęłam cały talerz pierogów ze świeżych truskawek z bitą śmietaną, mmmmmm .... pycha. Ale mnie rozpieszczają :-)

Ostatnia edycja:
Kumpela poszła do naprocentrum i tam ginka powiedziała jej że właściwy progesteron po owu powinien wynosić 20 a ja zawsze mam prawie 11 :shocked2::szok: niby w widełkach mieszczę się, ale te widełki to chyba tak jak przy tsh...

smerfeta ja zawsze miała ok 7 , a teraz cieszyłam się jak głupia że miałam 16 , czyli co i tak za mało:/ ale same wiemy że co lekarz to inna teoria, ja gdzieś słyszałam że powyżej 10 powinien być.

Pole; wiesz raz bedzie gorzej raz lepiej, ważne ze nie jest nijak...:) poukłada sie wszystko:) ja to wiem! I wiedziałam od samego początku:*

Smerfeta: lekarzem sie nie martw:)moze juz zapomniał?:p ja jesli dobrze wszystko bedzie to 9,10,11 czerwca jakoś tak jak patrzę na kalendarz powinnam miec IUI:)

Blue: jak u Ciebie??

Pełna: no ruszam ruszam bo stoję w miejscu:(

A tak z innej beczki:D wy o ciuchach a ja o wadze:D schudlam kolejne 2,5 kg:D czyli juz mam 61,5:D jeszcze 8-9kg:|

reklama
Dziewczyny skupcie swoją energię i dobre mysli na Blue, bo nie jest dobrze.
Tak osobiście i mocno Was proszę!!!

Do góry