reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Agusia zawsze początki bywają trudne, ale jak to mój teść mówi: "Co Cię nie zniszczy to wzmocni :-)"Powodzenia!
Atyde jaki ty miałaś pomysł na własne życie? Podejrzewam, że coś podobnego do mnie- ja szycie firan, drobne przeróbki krawieckie- uwielbiam. U mnie problem to miejsce, które mam na postawienie sprzętu, ale to mała wiocha zabita dechami i pozyskanie klienta wymagałoby dużo czasu- choć paru stałych bym miała, ale właśnie te świadczenia- znając życie to akurat jak bym się porwała z motyką na wiatr to by mi się udało zajść w ciążę.
PS czy któraś z Was wie jak potoczyły się losy Dagamit- założycielki tego forum?

reklama
Witajcie wieczorową porą dziewczyny!
Sylha mój gin mówił o badaniu wrogości śluzu(może plemniki z tego powodu nie mogą dotrzeć do celu)mówił te o badaniu posiewu czy nie ma jakiś bakterii no i cytologia też.
Ja swój urlop mam od 18 lipca do 5 sierpnia-3 tyg. a co-naprawde rzadko chodze na urlopy, to poszalałam, ale planów wyjazdowych nie mieliśmy, bo wierzyłam, że uda mi sie spełnić wtym roku swoje marzenie i wtedy wyjazd by nie wypalił gdzies dalej,a ze tak sie potoczyło to pojedziemy nad morze

Niema co się teraz spieszyć kobitki z zakładaniem czegoś swojego jak planujecie ciąże bo tak to przynajmniej będziecie miały stałą pensję nawet jak pójdziecie na L4 to was nie zwolnią i jakiś dochód będzie a tak to rzeczywiście nie miałybyście żadnej pensji.Ja to założyłam działalność przed planowaniem IUI także na pracę na razie nie liczę bo szkoda mi zamykać czegoś co ledwo otworzyłam a z praca u nas jest ciężko.

wydaje mi się, że założycielka forum Dagamit była w ciąży i chyba już na wylocie więc raczej już urodziła i może nic nie ma napisane o tym-tak mi sie wydaje, ale pewnosci nie mam

Magdusia mój poprzedni gin mi mówił o wrogości śluzu, ale ten tego mi nie zlecił, podejrzewam, że jak widział wyniki M to od razu zaproponował IUI

Ja marzę o własnym sklepie odzieżowym, gdzie mogłabym sprzedawać oryginalne,niepowtarzalne stroje własnego projektu. Teraz mam kilka klientek i tak sobie dorabiam.

Hej dziewczyny,
Niech się ta pogoda już taka wstrętna już skończy bo doła dostaję!!!!!!
Atyde- kiedy masz wizytę u ginia?
Magdusia- kiedy badania?
Agusia jak przygotowania do IUI i działalność?
GizaS- trzymam&&&&&- daj cynka z testem.

Pozdrowienia dla pozostałych staraczek.

hej, sylha, jeszcze nie mam ustalonej wizyty, bo w środę odbieram ostatni wynik z AMH i wtedy będę się umawiać na konkretny termin.

ale dziś mam doła, głębokiego jak rów mariański. Już druga koleżanka z pracy przyniosła mi zaświadczenie o ciąży- 3 miesiąc. ona jest przeszczęśliwa a ja smutna i wściekła.:wściekła/y:

nawet nie mam siły płakać, jestem taka zmęczona.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Atyde też ma takie dni, jak się dowiem, że kolejna dziewczyny z mojej miejscowości będzie mamusią- u mnie w pracy jest dobra w tych klockach donosicielka- o niczym innym ze mną nie gada tylko o dzieciach- już jej odpowiednio "odpowiedziałam":szok:- taką miała minę!Nie ma jak to pracować z chłopakami:cool: Nie wiem dlaczego tak jest, że my musimy jeszcze trochę poczekać na tą kruszynkę, ale Atyde po to chodzisz do lekarza, żeby Ci pomógł spełnić marzenie, a chyba lepiej teraz poczekać i żeby się maleństwo zdrowe urodziło!!!
Pędzę na poranny nordic walking:tak:
Miłego dzionka przyszłe mamusie!

Do góry