reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kwiatuszekq, no dokładnie do tego gabinetu biegamy. Jeszcze do etapu ivf nie dotarliśmy i wciąż mam nadzieję, że nie dotrzemy, ale w tym przypadku też myślę raczej o invimedzie.
Daj znać co Ci powiedzą na temat dotychczasowego leczenia. I powodzenia :-)

reklama
No heeeej dziewczyny!! Kurczę, wchodzę pierwszy raz od kilku dni a tu od razu ochrzan dla mnie ;-) Przepraszam, że tak długo milczałam, ale byłam masakrycznie zarobiona przez całą majówkę i prawie w ogóle nie włączałam komputera przez ostatnie dni. Dziękuję Wam za pamięć kochane! U mnie niestety beta potwierdziła moje przypuszczenia - I inseminacja nieudana. Trochę to na pewno nadwyrężyło moja wiarę w to, że ta metoda przyniesie mi sukces, ale nie poddaję się. teraz mam zgodnie z zaleceniem lekarza miesiąc przerwy, a w czerwcu kolejne podejście do IUI.
Pole, wieeeeeeeeeeeeeeelkie gratulacje dla Ciebie!! :-) - jeszcze nie nadrobiłam moich forumowych zaległości, ale ta jedna wiadomość od razu rzuciła mi się w oczy :-) A teraz potrzebuję trochę czasu, żeby doczytać resztę...

Jeśli o te % chodzi, to z regionalnych polecam Browar Czarnków, no i Fortuna jest super :-) Jak będziecie miały okazję to spróbujcie :tak:

Blue, będzie dobrze! Jak ciężarówka pełna_nadziei mówi, że się uda, to musi :-) Ja już zaczynam trzymać kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
Blue: my jesteśmy od martwienia się za Ciebie:*** proszę się zrelaksować i być pozytywnie nastawiona:*

Pole: czekamy na wiesci:*

Lebara jesteś ode mnie 3 lata starsza:) a znowu 86 to rocznik mojego P

Ja piwa nie lubię, za to wino brut w sumie każde czerwone, szampana i vodke z burnem:p
Mój ulubiony zestaw;)

Ostatnia edycja:
Queen dobrze, że się odezwałaś, martwiłam się o Ciebie. Ale jak widać mój "ochrzan" podziałał :-D Ciekawe dlaczego niektórzy lekarze zalecają przerwę międzu IUI, mój twierdzi, że nie ma czasu i trzeba działać szybko ale to może akurat tak jest w moim przypadku.

Kasik 36 mi tez zalecali co jakis czas..zeby po prostu odpoczęły jajniki...

Dagna...zrelaksować..musiałabym zostać alkoholokiem:)
na razie wypiłam za jednego tygryska Pole...mam drugie somersby na drugiego tygryska:)
mi jedno piwo wystarczy bym sie upiła...wiec...lepiej nie szalec...

reklama
Kasik, ja też słyszałam, że procedura jest taka, że z IUI próbuje się przez rok: 6 IUI, pomiędzy nimi przerwy. Co ciekawe mówił to mój lekarz, ale w naszym przypadku tego nie stosuje ;-)

Do góry