reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No widzisz, grunt to znaleźć odpowiedni punkt widzenia :-)
Ja teraz zmykam dziewczynki, przede mną podróż i goszczenie się na urodzinach dziadka :-) Mam nadzieję, że obejdzie się bez uroczych pytań "a Wy kiedy się w końcu postaracie?..."
Trzymajcie się wszystkie!

Kurde dziewczyny myślałam, ze trafiłam na zły wątek...
Czytam czytam a wszystko brzmi jak "Marzenia Anonimowych Alkoholiczek":rofl2:
Wiec sie dopisze;) Nie pije żadnego alkoholu od wielu lat, w zasadzie nie wiem czy w swoim bądź co bądź długim życiu wypilam w sumie litr alkoholu...nie znoszę i tyle...
Kasik 36/7 juz Ci pisałam, ze nie jesteś najstarsza:no:

Queen uderz w stół a Queen sie odezwie;) Szkoda, ze ta pierwsza iui nie wyszła, no ale nie każda jest Kate26....

Blue pijesz na dwa tygrysiatka jak na dwie nóżki;)

Dagna no wiesz, nie spodziewałam sie, ze naczelna optymistka wątku bedzie czytać książki o nieplodnosci zamiast jak wychowywać dzieci...

Hope teraz ja czekam co u Ciebie, bo trzymasz Nas w napięciu trochę...

Smerfeta i czekam na Ciebie, co sie bedzie działo, bo ktoś w Twojej rodzinie musi zacząć...

A moja wizyta... Pani dr spytała mnie a druga beta gdzie? To jej mowie, ze nigdzie;) Nie mogła uwierzyć, ze ja na totalnym luzie...No ale musiala:rofl2:
Kazala mi jednak zbadać i progesteron i bete. Wyszło na to, ze progesteron mam w normie i nie mam brać żadnych zwrotnych ilości, OT taki standardzik. Beta zaś to 4000 tys , a mam dziś 18 dpt. Więc powiedziała, ze ok. Dzieciów będziemy szukać w przyszłym tygodniu.

Pole wiem, wiem, że jesteś rok starsza ode mnie ale to może wg zasady Queen byłaś pierwsza w kolejce a teraz jestem ja :-D Super betka, gratuluję :-)

A ja się chyba dzisiaj wybiorę do solarium bo jestem blada jak córka młynarza, ostatnia opalenizna z wrześniowego Kos już dawno zapomniana ;-) a po IUI przecież już nie pójdę :-)

Ostatnia edycja:
Pole jak milo to slyszec...cholerka ja czuje w kosciach,ze tam dwa male Polatka sie chowaja :-) Faktycznie Ty spokojna opanowana tak trzymac :-)
Qrde przy tak wysokiej becie byloby widac juz pecherzyki....bbbuuuu myslalam,ze sie dowiemy ile szkrabkow sie chowa :-)

Pole no jakos sie nie spiesze z ta beta i sikancem....stres i strach hahaha.....zobaczymy co bedzie jutro, zawsze jak biore dupka czy lutke w dzien @ dostaje juz plamienia i moja szanowna sie rokreca,wiec poczekam spokojnie do jutra....nie chce sie nakrecac i nastawiac bo juz tyle razy sie rozczarowalam,ze wole tego uniknac :-)

Dagna
teraz sie doksztalca haha....pozniej powiemy do niej dr Dagmara :-p

Pole: :***** wow!!:) ale Ty masz Kochana ogromna bete:D albo jest tam jakiś wielkolud szt 1 albo sztuki 2:)) tak czy siak bardzo się cieszę:***** a co do książki to jest serio bardzo fajna dużo przydatnych rzeczy jest:) a o wychowaniu dzieci ja wiem juz bardzo dużo, tylko dziecka brak;p ale! Będzie:)

Hope: hahahahahah no wiesz jak bardziej doksztalcone nam odejdą bo zaciąza to ktoś musi wiedzieć co i jak:D nawet ładnie brzmi Dr Dagmara:D czyli musimy do jutra czekać z Twoimi testami?:| ehhhh!:)

Ostatnia edycja:
Pole, super ta Twoja betka :-) To my teraz trwamy w oczekiwaniu na wieści z usg. Ja też stawiam na dwójkę :tak:

Hope, i na Twoją betę czekam. Bardzo mocno trzymam kciuki &&&&&&&

Kasik, też dziś stwierdziłam, że czas najwyższy na solarium :tak: Więc się zbieram ;-)

reklama
Do góry