reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć!!!
Kasik36, no to już wiem dlaczego nie znam tego piwa... po prostu nie znoszę słodkiego piwa :-p :laugh2: dla mnie piwo ma być piwem;-) a lokalne browary to miałam na myśli np Noteckie czy piwo Łomża. Ostatnio kupiliśmy piwo Pszeniczniak - super było :laugh2:

Jane, Ewis to kciuki za naturals &&&

Hope, no to w środę będziemy nękać Cię o betkę :-p;-)

Dagna, to jak przeczytasz książeczki to daj znaka, która najbardziej naładuje nas optymizmem. A jak będziesz u gina to zapytaj o sanatorium :tak:

Pole dziś do doktorka?!! jak tak, to zdaj relację po... wszystkie pewnie już kręcą się na stołkach i przysiadają z półgębka na półgębek i czekają na wieści o Twoich bąbelkach :tak:

Kasik81 a ja nawet ciocią od brata i siostry nie mogę zostać... taka jakaś pechowa moja rodzinka pod względem dzieciątek

Miłego dnia Dziołchy ;-)!!!

Ale %%%% się zrobiło:) ja piwoszką nie jestem no chyba ze maly reds jablkowy albo somersby ja baedziej winko i to biale liebfraumilch czyli
"maryjne" a wczoraj pilam martini ze spritem:)przyjechala do mnie psiapsiola do healthSpa bo mąz mudial jechac do pracy wiec szalejemy:) pole czekamy na kolejny odcinek serialu pt wizyta u doktorki:) hope 3mam kciukasy!!!!!!!!!!!!!
Queen co tam u ciebie haloooooooo???? Milego dzionka:)

Dziewczyny mam pytanie czysto retoryczne, od wczoraj nie daje mi to spokoju, załóżmy że 9 dni temu był wykonany zastrzyk z pregnylu, ponoć utrzymuje się w organizmie kilkanaście dni a testy wychodzą pozytywnie.....ponoć powinien być pozytywny....ale teraz załóżmy że test wychodzi negatywnie 9 dni od zastrzyku....czyli co?? Pregnylu nie ma już w organizmie a test mimo że ujemny jest prawidłowy???

Genna kontaktowałaś się już z naszym doktorkiem??? Jakie dalsze kroki walki???

Aniu witaj :) jeśli 86 to Twój rocznik to jesteś o rok starsza ode mnie :)

Lebara znalazłam że czas utrzymywania pregnylu w organiźmie uzależniony jest od dawki, a więc tak:
10,000 IU - 14 dni
5,000 IU - 10 dni
2,500 IU - 7 dni.

Smerfeta u nas też to pierwsze dziecko a moje dalsze i bliższe rodzeństwo (np. cioteczne też) jest w wieku 26-36 lat więc już dawno był na to czas. Tak więc nie załamuj się ktoś u Ciebie szybko zajdzie. Liczę że to będziesz TY :-). U nas zaszła najstarsza.

ja wczoraj wypiłam somersby...jak mi się chciało % :)

Lebara
-czyli nie ma juz pregnylu w organiźmie. a ty powinnaś czekać do 14 dnia po uiu bo 9 dni po uiu nic nie wyjdzie..bo nawet jesli uiu się udała to jeszcze nie doszło nawet do zagnieżdzenia..a bhcg zaczyna sie wydzielać dopiero po zagnieżdzeniu...

Pole...czekam na wiesci:)))))

my tez leczylismy sie u Jedrzejczaka na :polance ma gabinet on i p Monika
ale niestety leczenie nie przyniosło rezultatu zadnego wrecz sie pogorszyło i mamy wskazanie do ivf a to jak juz to na invimed sie zdecydowalismy chyba maja wieksze doswiadczenie
wlasnie 16mamy rozszerzone badanie nasionek i 22 pierwsza wizyte zob co powiedza na przebyte leczenie

Widzę, że niezłą reklamę dla Somersby zrobiłam :-D Może powinni mi za to zapłacić? ;-)

Widzę, że Lebara nie może się doczekać. Doskonale Cię rozumiem ale z tego co pamiętam miałaś IUI 1 maja więc chciał nie chciał musisz czekać z testem do 14 maja :tak: No ale skoro zadałaś pytanie "retoryczne" to chyba nie powinniśmy na nie odpowiadać. Chyba chodziło Ci o pytanie "teoretyczne"? ;-) Dzisiaj matura z polskiego więc nie sposób nie zauważyć różnicy :-)
Dzwoniłam do swojego gina, w czwartek mam przyjechać na monitoring :-) To będzie dopiero 8 dzień ale skoro doktor wie lepiej ... W takim razie IUI będzie około 13 maja. Ciekawe czy "13" będzie szczęśliwa? Pierwszą IUI miałam w 12 dc na niepękniętym pęcherzyku a drugą w 13 dc na pękniętym. Ciekawe jak będzie tym razem.

Ostatnia edycja:
reklama
ja to wypiłam lampkę cin cin - jak to mówią niema cin cin bez cin cin - nadzieja umiera ostatnia, zawsze jest szansa na naturals hihi jak u pełnej :)

miłego wieczorku :)

I super!!! No to &&&&&&&&&&&& za naturalsika :-D

Ale mi narobiłyście smaka na piwko, też bym sobie spiła jakiegoś redsika :-)
Gizas wypoczywaj ile wlezie , pinknie się opal, bo tu u nas pogoda w kratkę, wczoraj słoneczko a dziś już brak :-(
Hope to dziś nie sikałaś na teściora z rańca? my tu z Nataszką mocno kciuki trzymamy i czekamy niecierpliwie na wieści....
Kwiatuszek trzymam kciuki za poprawę plemniczków :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry