reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Cześć!!!
Kasik36, no to już wiem dlaczego nie znam tego piwa... po prostu nie znoszę słodkiego piwa dla mnie piwo ma być piwem;-) a lokalne browary to miałam na myśli np Noteckie czy piwo Łomża. Ostatnio kupiliśmy piwo Pszeniczniak - super było
Jane, Ewis to kciuki za naturals &&&
Hope, no to w środę będziemy nękać Cię o betkę ;-)
Dagna, to jak przeczytasz książeczki to daj znaka, która najbardziej naładuje nas optymizmem. A jak będziesz u gina to zapytaj o sanatorium
Pole dziś do doktorka?!! jak tak, to zdaj relację po... wszystkie pewnie już kręcą się na stołkach i przysiadają z półgębka na półgębek i czekają na wieści o Twoich bąbelkach
Kasik81 a ja nawet ciocią od brata i siostry nie mogę zostać... taka jakaś pechowa moja rodzinka pod względem dzieciątek
Miłego dnia Dziołchy ;-)!!!
Kasik36, no to już wiem dlaczego nie znam tego piwa... po prostu nie znoszę słodkiego piwa dla mnie piwo ma być piwem;-) a lokalne browary to miałam na myśli np Noteckie czy piwo Łomża. Ostatnio kupiliśmy piwo Pszeniczniak - super było
Jane, Ewis to kciuki za naturals &&&
Hope, no to w środę będziemy nękać Cię o betkę ;-)
Dagna, to jak przeczytasz książeczki to daj znaka, która najbardziej naładuje nas optymizmem. A jak będziesz u gina to zapytaj o sanatorium
Pole dziś do doktorka?!! jak tak, to zdaj relację po... wszystkie pewnie już kręcą się na stołkach i przysiadają z półgębka na półgębek i czekają na wieści o Twoich bąbelkach
Kasik81 a ja nawet ciocią od brata i siostry nie mogę zostać... taka jakaś pechowa moja rodzinka pod względem dzieciątek
Miłego dnia Dziołchy ;-)!!!
genna
Ale %%%% się zrobiło ja piwoszką nie jestem no chyba ze maly reds jablkowy albo somersby ja baedziej winko i to biale liebfraumilch czyli
"maryjne" a wczoraj pilam martini ze spritemprzyjechala do mnie psiapsiola do healthSpa bo mąz mudial jechac do pracy wiec szalejemy pole czekamy na kolejny odcinek serialu pt wizyta u doktorki hope 3mam kciukasy!!!!!!!!!!!!!
Queen co tam u ciebie haloooooooo???? Milego dzionka
"maryjne" a wczoraj pilam martini ze spritemprzyjechala do mnie psiapsiola do healthSpa bo mąz mudial jechac do pracy wiec szalejemy pole czekamy na kolejny odcinek serialu pt wizyta u doktorki hope 3mam kciukasy!!!!!!!!!!!!!
Queen co tam u ciebie haloooooooo???? Milego dzionka
Dziewczyny mam pytanie czysto retoryczne, od wczoraj nie daje mi to spokoju, załóżmy że 9 dni temu był wykonany zastrzyk z pregnylu, ponoć utrzymuje się w organizmie kilkanaście dni a testy wychodzą pozytywnie.....ponoć powinien być pozytywny....ale teraz załóżmy że test wychodzi negatywnie 9 dni od zastrzyku....czyli co?? Pregnylu nie ma już w organizmie a test mimo że ujemny jest prawidłowy???
Genna kontaktowałaś się już z naszym doktorkiem??? Jakie dalsze kroki walki???
Aniu witaj jeśli 86 to Twój rocznik to jesteś o rok starsza ode mnie
Genna kontaktowałaś się już z naszym doktorkiem??? Jakie dalsze kroki walki???
Aniu witaj jeśli 86 to Twój rocznik to jesteś o rok starsza ode mnie
Lebara znalazłam że czas utrzymywania pregnylu w organiźmie uzależniony jest od dawki, a więc tak:
10,000 IU - 14 dni
5,000 IU - 10 dni
2,500 IU - 7 dni.
Smerfeta u nas też to pierwsze dziecko a moje dalsze i bliższe rodzeństwo (np. cioteczne też) jest w wieku 26-36 lat więc już dawno był na to czas. Tak więc nie załamuj się ktoś u Ciebie szybko zajdzie. Liczę że to będziesz TY :-). U nas zaszła najstarsza.
10,000 IU - 14 dni
5,000 IU - 10 dni
2,500 IU - 7 dni.
Smerfeta u nas też to pierwsze dziecko a moje dalsze i bliższe rodzeństwo (np. cioteczne też) jest w wieku 26-36 lat więc już dawno był na to czas. Tak więc nie załamuj się ktoś u Ciebie szybko zajdzie. Liczę że to będziesz TY :-). U nas zaszła najstarsza.
blueskye
ja wczoraj wypiłam somersby...jak mi się chciało %
Lebara-czyli nie ma juz pregnylu w organiźmie. a ty powinnaś czekać do 14 dnia po uiu bo 9 dni po uiu nic nie wyjdzie..bo nawet jesli uiu się udała to jeszcze nie doszło nawet do zagnieżdzenia..a bhcg zaczyna sie wydzielać dopiero po zagnieżdzeniu...
Pole...czekam na wiesci))))
Lebara-czyli nie ma juz pregnylu w organiźmie. a ty powinnaś czekać do 14 dnia po uiu bo 9 dni po uiu nic nie wyjdzie..bo nawet jesli uiu się udała to jeszcze nie doszło nawet do zagnieżdzenia..a bhcg zaczyna sie wydzielać dopiero po zagnieżdzeniu...
Pole...czekam na wiesci))))
kwiatuszekq20
my tez leczylismy sie u Jedrzejczaka na olance ma gabinet on i p Monika
ale niestety leczenie nie przyniosło rezultatu zadnego wrecz sie pogorszyło i mamy wskazanie do ivf a to jak juz to na invimed sie zdecydowalismy chyba maja wieksze doswiadczenie
wlasnie 16mamy rozszerzone badanie nasionek i 22 pierwsza wizyte zob co powiedza na przebyte leczenie
ale niestety leczenie nie przyniosło rezultatu zadnego wrecz sie pogorszyło i mamy wskazanie do ivf a to jak juz to na invimed sie zdecydowalismy chyba maja wieksze doswiadczenie
wlasnie 16mamy rozszerzone badanie nasionek i 22 pierwsza wizyte zob co powiedza na przebyte leczenie
kasik36
Widzę, że niezłą reklamę dla Somersby zrobiłam Może powinni mi za to zapłacić? ;-)
Widzę, że Lebara nie może się doczekać. Doskonale Cię rozumiem ale z tego co pamiętam miałaś IUI 1 maja więc chciał nie chciał musisz czekać z testem do 14 maja No ale skoro zadałaś pytanie "retoryczne" to chyba nie powinniśmy na nie odpowiadać. Chyba chodziło Ci o pytanie "teoretyczne"? ;-) Dzisiaj matura z polskiego więc nie sposób nie zauważyć różnicy :-)
Dzwoniłam do swojego gina, w czwartek mam przyjechać na monitoring :-) To będzie dopiero 8 dzień ale skoro doktor wie lepiej ... W takim razie IUI będzie około 13 maja. Ciekawe czy "13" będzie szczęśliwa? Pierwszą IUI miałam w 12 dc na niepękniętym pęcherzyku a drugą w 13 dc na pękniętym. Ciekawe jak będzie tym razem.
Widzę, że Lebara nie może się doczekać. Doskonale Cię rozumiem ale z tego co pamiętam miałaś IUI 1 maja więc chciał nie chciał musisz czekać z testem do 14 maja No ale skoro zadałaś pytanie "retoryczne" to chyba nie powinniśmy na nie odpowiadać. Chyba chodziło Ci o pytanie "teoretyczne"? ;-) Dzisiaj matura z polskiego więc nie sposób nie zauważyć różnicy :-)
Dzwoniłam do swojego gina, w czwartek mam przyjechać na monitoring :-) To będzie dopiero 8 dzień ale skoro doktor wie lepiej ... W takim razie IUI będzie około 13 maja. Ciekawe czy "13" będzie szczęśliwa? Pierwszą IUI miałam w 12 dc na niepękniętym pęcherzyku a drugą w 13 dc na pękniętym. Ciekawe jak będzie tym razem.
Ostatnia edycja:
No ale skoro zadałaś pytanie "retoryczne" to chyba nie powinniśmy na nie odpowiadać. Chyba chodziło Ci o pytanie "teoretyczne"? ;-) .
ups faktycznie, nawet nie zauważyłam błędu....ale pisałam szybko z telefonu.
reklama
pełna_nadziei83
ja to wypiłam lampkę cin cin - jak to mówią niema cin cin bez cin cin - nadzieja umiera ostatnia, zawsze jest szansa na naturals hihi jak u pełnej
miłego wieczorku
I super!!! No to &&&&&&&&&&&& za naturalsika
Ale mi narobiłyście smaka na piwko, też bym sobie spiła jakiegoś redsika :-)
Gizas wypoczywaj ile wlezie , pinknie się opal, bo tu u nas pogoda w kratkę, wczoraj słoneczko a dziś już brak :-(
Hope to dziś nie sikałaś na teściora z rańca? my tu z Nataszką mocno kciuki trzymamy i czekamy niecierpliwie na wieści....
Kwiatuszek trzymam kciuki za poprawę plemniczków
Ostatnia edycja:
Podziel się: