reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ja to wypiłam lampkę cin cin - jak to mówią niema cin cin bez cin cin - nadzieja umiera ostatnia, zawsze jest szansa na naturals hihi jak u pełnej :)

miłego wieczorku :)

Dokładnie u każdej z Was prócz mnie może zdarzyć się CUD i zaliczyć wpadkę haha :-)

Miłej nocki...zmykam bo jutro nie wstane do pracy...a w pracy takie nudy,że aż się żygać chce za przeproszeniem :p masakra,nie ma to jak ponarzekać haha ;-)

Hope, ja się leczę u prof. Jędrzejczaka też z Polnej. Znalazłam go szukając androloga dla M. i jak już zostaliśmy, bo specjalizuje się w leczeniu niepłodności. Przyjmuje z jeszcze jedną p. doktor (bardzo fajna) też z Polnej. O prof. Pawelczyku usłyszałam jak leżałam na Polnej na laparoskopii. Słyszałam właśnie, ze wizyty b. drogie, ale później masę rzeczy można na NFZ załatwić.Myślałam nawet przez chwile, żeby zmienić, ale na razie jestem zadowolona. IUI też mam na NFZ. Tylko wizyty wszystkie prywatne i też nienajtańsze :no: Ale tak to już mamy wszystkie ;-)

Bardzo trzymam kciuki, żeby Wam się udało!!!

Dagna, nasza optymistko :-) Obyś miała rację!

Kasik, dziękuję, zdrówko ;-) Ja od zawsze lubiłam malinowego, bo był jak piwo z sokiem po prostu, a teraz konkuruje z czarnym (żurawinowym :tak:). Dziś jednak malina.

Ewis, to miłego wieczorku z cin cinem i kciuki za naturalsa :tak:

Dobranoc Dziewczyny.
Hope, ciekawego dnia w pracy, może bez ekstremów jakichś, ale niech się odruchy wymiotne nie pojawiają… No chyba, ze jako dobry znak :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ale się produkcja wieczorna uruchomiła :)

mój mąż lubi somersby a ja reddsa... najbardziej cytrusowego albo właśnie żurawinowego... lubimy też piwa regionalne... mam sklep prawie pod nosem :tak: np. irish ... mniam... ale się rozmarzyłam... a ja w tym cyklu mogę poszaleć. I tak zrobię, w weekend jedziemy do rodziców i pewnie jakiegoś grila urządzimy...oj ślinka mi cieknie:-)

hope to do środy mega mocno kciuki za ciebie&&&&& a zresztą potem też:tak:

my jakoś tak cały czas jeszcze wierzymy, że nam się naturals trafi:tak: a mój doktorek nie naciska tylko sam mówi żebyśmy jeszcze spróbowali więc taki mamy plan. Jak się nie uda to wtedy iui.

dagna a właśnie miałam pytać jakie książki kupiłaś... ja dwa lata temu na fali emocji, że wow zaczynamy projekt baby kupiłam sobie parę książek... ale o ciąży i tak sobie leżą... jedna jest fajna bo nie opisuje typowo tak jak wszystkie rozwoju ciąży w czasie tylko bardziej od strony tego jak się kobieta czuje i takie wskazówki przydatne dla niej. Przeczytałam kilka pierwszych rozdziałów ale reszta już niestety nie na moim etapie więc czekam spokojnie na ciąg dalszy wydarzeń:tak:

yoanna ja też ledwo przeżyłam ten poniedziałek ... pocieszam się tym, że tydzień szybko zleci i zaczynam nowy cykl:-D:-):tak: yupi

gizas zazdroszczę .... mam nadzieję, że się super opalisz i będziesz cale lato piękny opalony ciążowy brzuszek eksponować:-)

dobranoc
do jutra

Do góry