Ewis
Fanka BB :)
Smerfetko - wiem jak to jest jak jest miesiąc przerwy albo 2 - to wieczność, a człowiekowi sie ciągnie :/
Ania1986 - trzymam kciuki za IUI, bo są dziewczyny którym się pierwsza udała
Pole - pewnie maluchy sie wgryzły hihi i robią sobie miejsce :-)
Hope - ja to chyba bym poczekała, jak @ dostajesz w terminie to szkoda kasy na te sikańce. Chyba że mierzysz tempkę to będziesz widziała co się dzieje.
Gizas - fajnie się masz, przynajmniej pup... wygrzejesz hihi
U mnie nic na razie, chociaż mój M powiedział swojej mamie o inv i mnie drażni :/ bo mi gada zmień lekarza, a musisz mieć inv, przecież to nic takiego i takie tam, tata Wam da kase na inv - ja nie chce. Przynajmniej na razie - puki jeszcze jakąś kasę mamy. Moja teściówka jest oki, ale języka to nie umie trzymać za zębami :/
Ania1986 - trzymam kciuki za IUI, bo są dziewczyny którym się pierwsza udała
Pole - pewnie maluchy sie wgryzły hihi i robią sobie miejsce :-)
Hope - ja to chyba bym poczekała, jak @ dostajesz w terminie to szkoda kasy na te sikańce. Chyba że mierzysz tempkę to będziesz widziała co się dzieje.
Gizas - fajnie się masz, przynajmniej pup... wygrzejesz hihi
U mnie nic na razie, chociaż mój M powiedział swojej mamie o inv i mnie drażni :/ bo mi gada zmień lekarza, a musisz mieć inv, przecież to nic takiego i takie tam, tata Wam da kase na inv - ja nie chce. Przynajmniej na razie - puki jeszcze jakąś kasę mamy. Moja teściówka jest oki, ale języka to nie umie trzymać za zębami :/