reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Genna każdy reaguje inaczej. Ja po pierwszej IUI mocno nie rozpaczałam, po drugiej dopiero po kilku dniach mnie dopadło, ciekawe jak będzie po trzeciej ;-) A Ty odpoczywaj, baw się, ciesz się urlopem a łzy zostaw na wzruszenia ze szczęścia :-)

reklama
Włąśnie genna każdy reaguje inaczej, myślę, że przeżwamy porażkę tak samo mocno ale każda na swój sposób ;/ Najważniejsze to szybko się otrząsnąć i walczyć dalej.

kwiatuszek20 - przykro mi z powodu choroby Twojej babci. Wiem, że to cieżkie. Moja babcia była przeze mnie ukochana, byłam jej jedyna wnuczką - zmarła 3 miesiące przed moim ślubem ;/ Bardzo to przeżyłam i czasem jak o tym myślę - chyba do dziś nie dotarło do mnie że jej nie ma.

Dziewczyny mam problem - nie wiem od kiedy wziąć Duphaston! Jak pisałam brałam Gonal i w 10dc miałam podany Pregnyl. Czyli pękł w czwartek nad ranem - ale nie robiłam żadnych monitów ani nic, taki na luzie ten cykl - i teraz nie wiem czy wziąć już dziś wieczór czy od jutra? Jak myślicie? U mnie zazwyczał to owu wypada na 12 dc a cykle mam 29 dniowe ;/

esiek a mierzysz tempkę?
mi się wydaje, że możesz poczekać do jutra. Bo jak za wcześniej weźmiesz dupka to ci owilke może zablokować..

Pole moje gratulacje :) Będą bliźniaki u mnie też :) u mnie 14 dni po IUI beta 300,3 a 2 dni później 1455 :) później usg i są :)

esiek a w ogóle masz jakieś wskazania do brania dupka ?? Masz problem z progesteronem? Bo jeżeli nie to spokojnie możesz poczekać nawet do poniedziałku. Mi gin mówił, że dupka trzeba zacząć brać 3 dni po skoku temp. czyli 3 dni po owulce ale skoro nie mierzysz to ciężko stwierdzić czy już miałaś owulkę.

Esiek, mi zakupy pomagają tylko w takim ogólnym złym nastroju. W dobrze nam znanych bolączkach to nie działa :no2: A dupka na Twoim miejscu brałabym od 15 dc (mam podobne cykle do Twoich, a nawet ciut krótsze, i tak mi zleca gin)

Genna dziś to chyba pogoda dopisała prawda? jak zabiegi?

Lebara, a jak u Ciebie? plamienia ustały?

Pozdrowienia dziewczynki!!!

kurcze już sama nie wiem czy to było plamienie czy śluz zabarwiony na kawę z mlekiem, ale póki co to czysto. no nic uciekam na komunię, miłego dnia laski:-)

Smerfeta pogode to mam cudowną a od jutra podobno jeszczw lepsza;) a zabiegi moga byc, troche jak emeryt sie czuje ale przynajmniej cos dla ciala relaksujacego:) ciekawe co z queen? Cos cisza zadnych wiadomosci od niej, hope teraz czekamy na wiesci od ciebie:)

reklama
Cześć Dziewczyny!:) co tu taka cisza??:)
U mnie pogoda taka sobie:/ dzisiaj mam pracowita niedziele, bo do komunii został tylko tydzień:)
Kto kiedy testuje teraz, bo się gubie?

Pole, Hope, Blue, Gizas co u Was?

Do góry