reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejka

Jak tam po weekendzie?? U mnie moja siostra 1 maja urodziła córeczkę. Zaraz sobie poczytam co tam przez te parę dni naskrobałyście. Życzę miłego dzionka.

reklama
No i poczytałam a tu taaaaakie wieści. POLE gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super normalnie tak bardzo się cieszę.

Lebara na jakiekolwiek objawy jest za wcześnie.

Cześć DziewcZyny:)

Kasik: gratulacje dla siostry:)

A ja jestem po wizycie, więc sprawa wyglada tak ze mam jeden pecherzyk 1,1cm więc grzecznie znowu mam czekać do czwartku i mam się pojawić znowu rano i jeśli będzie ok to IUI w czwartek a jak nie to w pt bądź pon, o ile będzie ładnie rosło wszystko...

Hey :-)

Pole kiedy wybierasz sie do lekarza zeby potwierdzic co tam w brzuszku slychowac?

A jesli chodzi o moje testowanie to na razie nie testuje...czekam do dnia @ i zrobie test chyba,ze zaczna sie juz plamienia wiec odtsawie wszystko i poczekam na rozkrecenie....ja pomimo iz biore dupka czy lutke to i tak zawsze okres przychodzi o czasie,wiec nie nakrecam sie...objawow zadnych nie mam, nic nie czuje, znajac zycie pewnie znowu sie nie udalo....jedynie piersi mi sie powiekszyly ale nie bola, wiec to zaden objaw...hahaha...

Dagna
trzymam kciuki za Twoj pecherzyk, tak cykl za cyklem mijaja a my wszystkie dalej w tym samym miejscu....ja to w szczegolnosci....

Lebara tak jak dziewczyny wczesniej napisaly na objawy to zdecydowanie za szybko....zaplodniona komorka moze sie zagniezdzac nawet do 12dni takze bez paniki :-)

Cześć Kobietki
Hey :-)
(...)

Dagna
trzymam kciuki za Twoj pecherzyk, tak cykl za cyklem mijaja a my wszystkie dalej w tym samym miejscu....ja to w szczegolnosci....

Oj Hope, ja też tak czuje, że stoję w miejscu :-( ale w sobotę mam wizytę u gina, tylko mam nadzieję, że @ jakoś sensownie przyjdzie bym w końcu miała wykonane usg. Mam nadzieję że w bebechach mam wszystko OK bo ostatnio boli mnie skrzydłowy-jajnik... tego bez jajowodu w ogóle nie czuje

Hope: dziękuje za kciuki, ja tez czuje ze się zatrzymaliśmy...na początku była pierwsza IUI zaraz pózniej 2 a pózniej...jakby rok minął...bo to Torbiel to problemy to coś... I tak mi się wlecze...

Hej dziewczynki :-) Dzwoniłam właśnie do mojego gina, żeby go poinformować, że druga IUI się nie udała bo przecież chłop nawet nie wiedział, nie chciałam go niepokoić w weekend majowy. Chciałam się umówić na monitoring ale jest w Krakowie i nie ma ze sobą kalendarza, mam dzwonić jutro.
Hope84 jutro możesz już chyba robić betę, to będzie 14 dni po więc powinna już wyjść. Życzę dwucyfrowej conajmniej :tak:

Kasik81 gratulacje dla siostry :-)

Dagna91 trzymam kciuki za pęcherzyk, żeby ładnie rósł i pękł na czas :-)

reklama
Kasik36 IUI mialam na swiezo peknietym pecherzyku,wiec dzisiaj licze ze to juz 14dzien od inseminacji....nie chce isc na bete bo sie boje....nie mam zadnych objawow, dolegliwosci itd...jak zrobie sikanca to mniej boli niz beta....moze jutro sikne rano....

Do góry