reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie wróciliśmy z biegania :-) kurcze, bardzo się cieszę, że zdecydowaliśmy się zacząć. Super się czuję, choć zmęczona ;-)

Lebara, to na bank plamienie po IUI, też ostatnio tak miałam. Pytałam wtedy doktorki i mówiła, że tak po prostu czasem jest, w końcu to nie odbywa się bezdotykowo ;-) Więc spokojnie, relaksuj się, a za 12 dni zobaczysz wysoką betę. Trzymam kciuki :tak:

reklama
No właśnie nie sprawdził, bo spieszył się do porodu :) kurcze te czekanie jest gorsze niż miałabym wiedzieć czy tak czy nie.....

Kasik36 tez dobry sposob, tylko glowy szkoda:) a ja powoli trace nadzieje co prawda @ jeszcze nie przyszla jak zawsze na 11 dzien od owu ktory byl wczoraj ale tempka dzisiaj lekko spadla:/

Genna zrób test, już chyba możesz. Wiesz, moja głowa jest przyzwyczajona do wina i ma się dzisiaj całkiem dobrze. Pogoda u nas przepiękna, od rana ciepło i słonecznie aż żyć się chce. A ja od rana na pełnych obrotach w pracy :-)

Kasik ty to masz zdrowie u juz w pracy:)
Ogloszenia drobne: 12 dzien po inseminacji i owulacji a 13 dZien od pregnylu beta wynosi 1,3 wiec dupa i walczymy dalej:) lecę na plaże buziaczki dziewczynki:)

hej ja mam jakiś senny dzień... i cały czas mi się jeść chce :wściekła/y:
nawet pobiegać nie ma jak iść bo jest 15 stopni...
kasik ty to masz niezła głowę :tak:
lebara nie martw się na pewno będzie ok

reklama
Kasik36 no wlasnie glupio mi jakos bo wogole sie nie przejelam tą betą!!! A na nadejscie @ jakos sie nie czuje , kurde chyba wolalabym to wyryczeć a nie jakas taka dziwna jestem :)

Do góry