reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam się, pusto tu jakoś ale zapewne wszystkie wypoczywacie, w końcu to dłuuuuuuuuuugi weekend. Zazdroszczę (ale tak pozytywnie) tym, którzy mogą sobie na niego pozwolić. Rano byłam na becie ale wynik mam jutro. Nie łudzę się już, dzisiaj zrobiłam drugi test i znowu nic więc musiałby się wydarzyć cud :-(

Queen a Ty kiedy będziesz miała wynik, dzisiaj?

Pole a Ty jak się czujesz? Jak mąż i siostra? Test pamiętam, że w czwartek, trzymam baaaaaaardzo mocno kciuki :tak:

reklama
Ewis na invitrowym pisza że nie ma co się bac scratchingu, pytałam tez kobitki z rejestracji i powiedziała że jest dobrze:-)
Będziemy mieć IMSI bo mój M ma morfologię tylko 2 %:sorry:
Kasik trzymam kciuki za betę, Kate też robiła dwa testy i nie wychodziły a bete miała coś koło 60:tak:

Ja się pochwalę że 2 maja lecę z M na tygodniowe wakacje do Tunezji:tak:Podjeliśmy taką decyzję bo mam zamiar być w ciąży od czerwca a w ciaży nie będe ryzykowac latania daleko. Czyli będe zrelaksowana na maksa przed ivf:-) na to liczę.
Wracam 9 a 10 od razu na scratch. Będę mieć wi-fi w lobby to będę lukać do Was, a w szczególności niecierpliwie na wyniki Poli, ale już widze oczami wyobraźni trzycfrowa betę:-)

Czesc laski :-) w szaro bury poniedzialek....jak ja nie cierpie poniedzialkow :-p
Wczoraj taka ladna pogoda u mnie byla a dzisiaj to tylko spac i z lozka nie wychodzic taka przymula :-D

Ewis widze,ze ostro wzielas sie do pracy. Ruszylas z kopyta, oby stymulacja byla owocna :-)

Ja jakos przymulam bez meza, znowu wyjazd za granice na tydzien czasu. Wczoraj mielismy 1 rocznice slubu, ktora spedzilam sama :-(
U mnie bez zmian. Dzisiaj 7dpi i jakoas trace nadzieje,ze to sie kiedys uda....chyba moje komorki i organizm jest jakis hujowy :-(
Jesli w tym cyklu sie nie uda podejde do ostatniej IUI tym razem na gonalu f i zobaczym z jakim skutkiem.
Przeraza mnie to wszystko...mysle,ze chyba bede podchodzic do IVF tam gdzie sie lecze bo ten prof to jest ordynatorem odzdzialu i jest duza szansa ze jego pacjentki zalapia sie na refudnacje rzadowa in vitro. Poczatkiem czerwca pojade do niego na wizyte i zobaczymy co powie....

Gizas wielkimi krokami sie zblizasz do upragnionego szczescia :-)

Pole a jak sie czuje Nasza mamusia blizniakow? Moze jakies szybsze testowanko? :-p

Gizas to super, że jedziesz na wakacje. Byłam w Tunezji kilka lat temu. Bardzo podobne klimaty do Turcji i Egiptu ale najważniejsze, że jest ciepło i nie trzeba się niczym martwić a największym problemem jest czy jeszcze poopalać brzuch czy już plecy ;-) Skoro jedziesz na tydzień to pewnie nie będziesz zwiedzać bo mało czasu, zresztą nie każdy lubi. Polecam wycieczkę na Saharę, zachód słońca na wielbłądzie, super przeżycie, mimo, że bałam się jak cholera bo mój wielbłąd był jakiś wściekły ryczał i gryzł mnie po stopach ;-)

Kasik36 nie martw sie nie jestes sama, ja tez nie mam zludzen ze to sie uda choc do testowania jeszcze daleka droga....to jest straszne....

Gizas a to super wyjazd, odpoczniesz, wrocisz pelna optymizmu i zafasolkujesz kochana :*

Qrde planowalam na weekend majowy wyjazd do Wroclawia ale pogoda nie sprzyja. Chyba moja przyjaciolka sie obrazila bo miala tez jechac ale ja odwolalam wyjzd ze wzgledu na pogode i swoja nastepna stymulacje. Teraz ma byc gonal,wiec koszty beda wieksze i pisze jej ze szkoda mi teraz kasy na jakis wroclaw ze wolalabym wydac to na leczenie, pozniej mam wizyte u prof...wiec suma sumara wszystko ok 1000zl sie zakreci...to nie obraza majestatu bo mysleli,ze milo spedza czas. No fajnie super, jak sie jedzie nie swoim autem, wszystko od rodzicow ma sie podane na tacy, mama z USA przysyla $, w ciaze zaszla po 9mca (wiec powinna choc troche mnie zrozumiec) to nie bo obiecalam wyjzd a teraz nie chce jechac....MASAKRA JAKAS....

Lubię zwiedzać, ale mamy tylko tydzień więc zobaczymy jak będzie, będziemy w Souse.
Liczę na relaks i delikatną opalenizne bo później już słońca będe unikać przez ciążowy brzuszek:-)
Jedziemy na zakupy po faktory:-)

reklama
Do góry