reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hope: ja miałam 50 ale nic mi nie dawało bo tsh skakalo z 2,60 do 3,05 więc się wkurzylam i miałam 75 (bo przepisala mi żebym brała w weekendy) ale ze się zdenerwowalam to sobie pomyślałam ze wezmę przez miesiąc 75 i zobaczę no i proszę!:) 0,7 coś tam mam:p szaleństwo!:) norma zaczyna się na 0,4 a kończy na 4 więc jest dobrze:)wyniki krwi tez mam ok tylko coś z krwinkami mam mniej...czytałam ze to moze być spowodowane anemia i innymi takimi:)

Jane: współczuje badania:/ ja tez nie przeżyłam go najlepiej...:/

Elianka: jak u Ciebie??

Pole: ktoś musi robić Za ta zła w domu:p ale dobrze ze Pacjent czuje się lepiej:) i w ogóle

reklama
Smerfeta to witaj w Klubie Dziwnych Snów...
U mnie od horrorów po westerny i w każdym jest potem jakiś element, ktory znajduje odbicie w rzeczywistości...dlatego wierze...

Mogłoby sie wreszcie cos pozytywnego wydarzyc:eek:

Ale pusta jestem tyle stron ominelam!:|

Elianka: przykro mi Kochana bardzo:(

Pole: chyba lepiej nie mieć snów żadnych:p ja nie mam i jestem człowiekiem spokojnym:D bo się nie zastanawiam o co chooooo;)

Hahahahahahahahah:D no jakbyś mnie znała tak o w życiu codziennym to byś wiedziała ze ja nie jestem normalna:p ale przynajmniej z taka zawsze wesoło:D

Pełna, ale dobre sny też miewam :tak: lubię spać bo lubię śnić... mimo że czasem dziwnie śnie... często śni mi się, że potrafię latać niczym supermen :-D a dwukrotnie śniło mi się, że złapał mnie kanar a mimo to zapomniałam skasować bilet i co? spotkanie z kanarem :confused2:

Kasik36, niby też można, ale gdy dziewczyny nie odzywają się to takie iui nam się gubią :sorry: uznajmy, że póki dziewczyny nie krzyczą, że chcą listę tzn że jej nie chcą ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, muszę się Was poradzić, w zasadzie poznać Wasze opinie.

Przed operacją męża lekarze nie dawali nam żadnych szans. Światełko w tunelu pojawiło się wraz z operacją. Wcześniej planowaliśmy trzy IUI i podejście do AID. Tylko teraz męża wyniki wystrzeliły w górę jak pocisk - jak zaczynaliśmy walczyć to miał 4 mln w ejakulacie z tego 18% żywych a przy ostatnie IUI udało się wydobyć 15 mln hiperaktywnych! TO jest kosmos.

No i dziś po kolejnej porażce, mąż znowu wspomniał o AID... sama nie wiem co o tym myśleć, ja jestem gotowa na taką pół-adopcję, ale jego wyniki nie są beznadziejne... z trzeciej strony mamy za sobą te trzy kluczowe IUI, teraz nasze szanse są mierne. In vitro drugiego na pewno nie chcę. Zresztą nie mamy pieniędzy na razie.

Powiedzcie mi proszę , co o tym myślicie - nie wiem jeszcze co zrobię i postaram się Waszymi opiniami sugerować, ale bardzo bardzo chcę poznać opinię kogoś, kto naprawdę ROZUMIE.

reklama
Elianka ja mam takie zdanie: walczyć o dzieci emka do ostatniego żywego plemnika, jesli nie miałby plemników to oczywiście że AID to bardzo dobre rozwiązanie, ale przy takich plemnikach jakie on ma to nie warto z tego rezygnować...żeby później nie żałować że nie zrobiło się wszystkiego, próbujcie jeszcze z IUI , w końcu wykonuje się ich 6 a nawet i więcej robią niektóre pary :tak:

Do góry